Reifer -ENNAKKO: Runkosarja päättyy huomenna Pihlajamäessä


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: su 19.9. 16.00 Ykkönen: PK-35-MP MagneCit Areena

Ykkösen runkosarja päättyy huomenna sunnuntaina, kun pelataan viimeinen täysi kierros. MP:n osalta 22. kierroksen ottelu pelataan PK-35:n vieraana MagneCit Areena muovilla Pihlajamäessä. Joukkueet kohtasivat vajaa kolme viikkoa sitten Urskissa ja silloin pisteet jaettiin 1-1 -lukemin.

Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräkkäinen sijoilta seitsemän ja kahdeksan. Helsinkiläisillä on kasassa 21 ottelun jälkeen 27 pistettä (7 voittoa, 6 tasapeliä ja 8 tappiota, maaliero 23-29), kun taas MP:llä on 25 pistettä (6 voittoa, 7 tasapeliä ja 8 tappiota, maaliero 28-32).

Viime kaudella Kakkosen A-lohkon voittanut PK-35 hävisi kaksi peliä Mikkelissä pelatun tasapelin jälkeen, mutta viime kierroksella he palasivat voittokantaan, kun JIPPO kaatui vieraissa 0-1  Yassin Adamin maalilla ja PK taistelee vielä loppuun asti ylemmän loppusarjan paikasta. Helsinkiläiset ovat olleet hyvä kotijoukkue ja MP heikko vierasjoukkue, joten huomenna vierailla on edessä iso haaste, mutta täysillä lähdetään tappelemaan tärkeistä sarjapisteistä. PK:n paras maalintekijä on kuudesti onnistunut nuori Jonathan Muzinga. Heidän muut maalinteossa onnistuneet ovat Daniel Rantanen (4), Gerald Ben (3), Otto-Pekka Jurvainen (2), Yassin Adam (2)  sekä lisäksi löytyy viisi maalin miestä.

MP:llä on alla kolme tasapeliä, kun PK-35- ja Jaro -pelien tapaan edellisellä kierroksella keskiviikkona Urskissa jäätiin maalittomaan tasapeliin MuSa:a vastaan. Keskiviikon tasapeli merkitsi sitä, että MP:n pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen alemmassa loppusarjassa tai ylempikin loppusarja on vielä mahdollinen, mutta siihen tarvitaan apuja useammalta joukkueelta oman reilun voiton lisäksi. Huomenna lähdetään parantamaan heikkoa vierassaldoa sekä hakemaan hyviä lähtökohtia alemman loppusarjan tiukkaan taisteluun Ykkösen sarjapaikasta. Maalinteossa MP on onnistunut tähän mennessä kaksikymmentäkahdeksan kertaa ja maalintekijätilaston kärjessä on seitsemän maalia viimeistellyt Samson Ebuka. Kolmesti maalinteossa on onnistunut Killian Denoual, Aatu Manninen sekä Antti Ulmanen ja kahdesti Oliver Kangaslahti, Yassin Daoussi sekä Niila Forsell. Maalin miehiä löytyy kuusi. MP:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia keskiviikon kotipeliin verattuna, kun kapteeni Antti-Ville Räisänen ja Juuso Tarvainen ovat taas pelikunnossa.

Päävalmentaja Juha Pasoja haluaa huomenna nähdä paremman esityksen kuin keskiviikkona.

– MuSa -ottelusta jäi paljon parannettavaa, varsinkin ensimmäisen puoliajan esitys oli ala-arvoinen kaikilla osa-alueilla. Toisella puoliaikalla pelimme oli vähän parempaa. Muutama pelaajavaihto paransi meidän peliä ja toki ryhmityksen muuttaminen ensimmäisen puoliajan lopulla tasapainotti peliämme jo ennen vaihtoja.

– Keskiviikon pelistä on helppo parantaa ja sitä parannusta myös tarvitaan, jotta voimme haastaa PK-35:n ja hakea tärkeitä pisteitä pääkaupunkiseudulta.

– Vastassa on tuttu joukkue parin viikon takaa, jolloin ottelu oli tasainen ja suhteellisen laadukas jalkapallopeli. Pientä flunssaa on liikkeellä ja lauantain harjoituksissa katsotaan, ketkä ovat täydessä pelikunnossa ja valmiit taisteluun sarjapisteistä. Omalla hyvällä peruspelaamisella meidän on mahdollista voittaa sarjassa jokainen joukkue!

Eroakiireestä.fi -ennakossa päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista PK-35 -vieraspeliä. Video löytyy täältä.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa: PK-35-MP 2,13 – 3,50 – 3,00.

Ottelun voi katsoa Ruudusta.

Kokoonpanossa:
1. Jonne Uronen (mv)
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
5. Oliver Kangaslahti
6. Killian Denoual
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
14. Jesse Jäppinen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)