Reifer -ENNAKKO: MP matkustaa huomenna Seinäjoelle


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: ma 10.8. klo 18.30 Ykkönen: SJK Akatemia-MP OmaSp Stadion, Seinäjoki

Tiivis tahti Ykkösen kamppailuissa jatkuu ja MP matkustaa huomenna Seinäjoelle, missä OmaSp Stadionin loistavissa puitteissa vastaan asettuu SJK Akatemia. Joukkueet eivät ole kohdanneet koskaan aikaisemmin.

Viime kaudella ylivoimaisesti Kakkosen C-lohkon voittaneet seinäjokelaiset ovat aloittaneet Ykkösen mollivoittoisesti, sillä seitsemän pelatun ottelun jälkeen heillä on vain yksi tasapelipiste ja maaliero on 15 maalia pakkasella (3-18). Maalinteossa nuoresta joukkueesta ovat onnistuneet Jyri Kiuru, Jeremiah Streng sekä VPS teki oman maalin. Huomisen kotijoukkueen riveistä löytyy monia tulevaisuuden nimeä: maalinteossa onnistuneiden Kiurun ja Strengin lisäksi toppari Joel Laitisesta ja maalivahti Mehdi El Moutacimistä tullaan vielä varmasti kuulemaan. Kokemusta joukkueessa edustaa Joona Lautamaja. Saa nähdä, onko Veikkausliigajoukkueesta huomenna apuja tarjolla, kun joukkue hakee kauden avausvoittoa. Edellisessä kotiottelussaan nuori joukkue teki hienon nousun toisella puoliajalla ja tuli tasoihin kahden maalin takaa Gnistania vastaan.

MP palasi MuSa -tappion jälkeen voittokantaan, kun torstaina Gnistanin vieraana haettiin tärkeät sarjapisteet Aatu Mannisen maalilla 0-1 -lukemin. MP löytyy Ykkösen sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta, kun joukkueet ovat pelanneet 5-8 ottelua. MP:llä on kuuden pelin jälkeen yhdeksän sarjapistettä (3 voittoa ja 3 tasapeliä, maaliero 8-10). Maalinteossa ovat onnistuneet kahdesti Antti-Ville Räisänen ja Aatu Manninen sekä kerran viimeistelleet Walid Abdelali, Irfan Sadik, Joonas Nissinen ja Firmino. MP lähtee huomenna reissuun hyvin pitkälti samalla joukkueella kuin torstaina kaadettiin Gnistan. Ainoa muutos on se, että Antti-Ville Räisänen palaa kokoonpanoon. Vaikka huomenna on vastassa sarjataulukon jumbo, niin ottelusta ei missään nimessä ole tulossa helppo. Takin napit pitää pysyä tiukasti kiinni ja Seinäjoelle on lähdettävä pelaamaan nöyrästi omaa peliä.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan parempaa pallollista peliä kuin edellisissä otteluissa ja ennen kaikkea pelirohkeutta OmaSp Stadionin isolla kentällä.

– Gnistan -pelissä oltiin ottelun ensimmäisellä puoliajalla hyviä pallollisessa pelissä ja puolustussuuntaan ei ollut mitään hätää. Hyökkäyspeliä halutaan kehittää koko ajan ja pyrkimys on sitä parantaa SJK Akatemia -peliin.

– Huomenna on vastassa nuori ja hyvin pelaava joukkue, joten minkäänlaiseen aliarviointiin sarjataulukon perusteella ei ole varaa. Pyritään saamaan sama draivi päälle, mikä oli Gnistan pelissä ensimmäisellä puoliajalla ja pidetään se koko pelin ajan, niin tuloskin on varmasti hyvä.

Eroakiireestä.fi -ennakkovideosta maalivahti Jonne Urosen ja päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmia ennen huomista SJK Akatemia -vieraspeliä.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 7042 SJK Akatemia-MP 2,80 – 3,50 – 2,20.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
9. Firmino
10. Irfan Sadik
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
16. Eero Ylönen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
24. Jonne Uronen (mv)
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
30. Veikka Stålhand (mv)