Reifer -ENNAKKO: MP matkustaa huomenna Pietarsaareen


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: su 12.7. klo 18.30 Ykkönen: FF Jaro-MP Pietarsaaren Keskuskenttä

MP:llä on huomenna edessä kauden ensimmäinen Ykkösen pelireissu, kun joukkue matkaa Pietarsaareen, missä Keskuskentän nurmella vastaan asettuu FF Jaro. Edellisestä joukkueiden kohtaamisesta on mennyt aikalailla aikaa, sillä tämä tapahtui kaudella 1996 ja silloin sarjatasona oli Veikkausliiga.

Pietarsaarelaisilla on kahden pelatun vierasottelun jälkeen neljä pistettä, kun AC Kajaanin kanssa pisteet tasattiin 2-2 -lukemin ja viime sunnuntaina Gnistan kaatui 1-2. Jarossa maalinteossa ovat onnistuneet Anthony Olusanya kahdesti sekä kertaalleen Severi Kähkönen ja Toró. Nyt kun Jaro pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisön eteen, niin he tekevät varmasti kaikkensa, että tappioton putki jatkuisi, joten MP:llä on huomenna edessä iso haaste.

MP aloitti Ykkösen pelit viime sunnuntaina, kun Urskissa vastaan asettui suursuosikki KPV. Vaikka MP oli suhteellisen hyvin pelissä mukana, niin pisteet matkasivat Kokkolaan 1-2 -lukemin. MP:n tasoitusosuman hienolla vapaapotkulla teki Antti-Ville Räisänen. Kahdesta takaiskusta huolimatta MP:n puolustuspeli oli melko hyvää ja eniten parannettavaa on pallollisessa pelaamisessa. Tämä viikko on nyt hiottu pelaamista ja huomenna suunnataan luottavaisin mielin länsirannikolle. KPV -pelin kokoonpanoon tulee yksi muutos, kun Matti Kohonen palaa pelikiellon jälkeen taas porukkaan ja Leevi Leinonen aloitti alkuviikosta armeijan ja on huomenna sivussa.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan parempaa hyökkäyspeliä kuin sarja-avauksessa.

– KPV -peli on analysoitu: positiiviset asiat  ja muutamat kehityskohteet on viikolla käyty joukkueen kanssa läpi.

– Jaro on avannut kautensa tuloksellisesti hyvin ja nyt heillä on vuorossa ensimmäinen kotipeli eli pientä jännitystä voi siis kotijoukkueella olla ilmassa.

– Meidän tavoite on onnistua puolustuspelissä pitämään tiiviys ja hyökkäyspeliä saada rohkeammaksi. Kun onnistumme parantamaan kyseiset asiat, niin Pietarsaaren reissulta tärähtää meille jotain tuliaisiakin takaisin Mikkeliin.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 2610 FF Jaro-MP 1,75 – 3,80 – 3,80.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
9. Firmino
10. Irfan Sadik
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
16. Eero Ylönen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
28. Aatu Manninen
33. Sammy Ndjock (mv)