Reifer -ENNAKKO: Kenraalissa vastassa PK-35


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: to 29.4. klo 14.00 MP-PK-35 Urpola

Huomenna torstaina Urpolassa MP pelaa viimeisen harjoitusottelun ennen reilun viikon päästä alkavaa Ykköstä, vastaan tulee hyvin preseasonilla esiintynyt sarjanousija PK-35. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet Kakkosen A-lohkossa kaudella 2012, jolloin MP voitti kaikki kolme keskinäistä ottelua. Koronavirusrajoitusten takia huominen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä selostettuna Meijän Mikkeli YouTube -kanavalla.

Viime kaudella Kakkosen A-lohkon voittanut PK-35 on esittänyt talven ja kevään aikana pirteitä otteita. Joukkue eteni Suomen Cupissa puolivälieriin, jossa Veikkausliigan FC Honka oli rangaistuspotkukilpailussa parempi maalittoman 120 minuutin pelaamisen jälkeen. Helsinkiläisten riveistä löytyy monia Veikkausliigasta tuttuja pelimiehiä, kuten Esa Terävä, Ville Salmikivi ja Otto-Pekka Jurvainen. Joukkueeseen on liittynyt kymmenkunta uutta pelaajaa, esimerkiksi Pauli Kuusijärvi Gnistanista, Matias Hänninen HIFK:sta, Daniel Rantanen AC Oulusta ja Gerald Ben Pallo-Kissoista. Huomenna on edessä varmasti tiukka kamppailu, jossa haetaan lähtökohtia ensi viikolla alkavaan Ykköseen. PK-35 on varmasti sisuuntunut, sillä viime lauantaina Tammisaaressa EIF oli 4-1 parempi, mutta vieraat joutuivat pelaamaan yli puolet pelistä miesalivoimalla ja kenttäpelaaja Matias Hänninen oli melkein tunnin maalilla, kun Atte Paunio loukkaantui.

MP:n neljän ottelun voittoputki katkesi viime lauantaina Jyväskylässä, missä JJK:n kanssa päädyttiin 1-1 -tasapeliin. MP hallitsi selvästi ottelutapahtumia, mutta kunnon maalipaikkoja joukkue ei pystynyt aivan kamalasti luomaan ja tietty terävyys puuttui luoduissa maalipaikoissa. Aikaisemmissa otteluissa on tehty vielä paljon kokeiluja ja pelaajavaihtoja, mutta huomenna on tarkoitus jättää kokeilut vähemmälle ja lähteä otteluun kuin sarjapisteitä olisi jaossa. Jyväskylän ottelun väliin jättäneet Oliver Kangaslahti, Antti Ulmanen sekä Iiro Äijö palaavat taas kokoonpanoon. Testissä ollut hollantilainen hyökkääjä Joey Lieshout ei jatka joukkueen mukana ja hän on palaa takaisin kotimaahansa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on luottavaisin mielin viimeisen harjoitusottelun alla.

– Nyt päästään viimeisen kerran ennen sarjan alkua mittaamaan omaa tasoa saman sarjan joukkuetta ja joidenkin mielestä nousijaehdokasta vastaan.

– ”Generallissimus pelissimus” niin kuin sanotaan, on viimeinen testin paikka ja joitakin asioita hyökkäyspelissä voidaan vielä testata. Puolustuspelissä ei testailla enää mitään uutta, nyt nähdään miten pärjätään. Kaikkia taikoja ei kuitenkaan haluta paljastaa vielä tässä vaiheessa eli jätetään kikkoja myös sarjakaudelle.

– Pelit ovat menneet tuloksellisesti hyvin ja pieniä asioita, joita peleissä on ollut, ollaan saatu korjattua. Tämänkin pelin jälkeen pystytään vielä reagoimaan, jos jotain viilattavaa on, mutta kaiken kaikkiaan uskoisin joukkueen olevan jo valmis sarja-avaukseen.

Vierasjoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on nähtävissä selostettuna täällä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Oliver Kangaslahti
6. Killian Denoual
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
9. Peetu Kerminen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
24. Jonne Uronen (mv)
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)