Reifer -ENNAKKO: Kauden toiseksi viimeisessä vierasottelussa vastassa EIF


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 10.10. klo 14.00 Ykkönen: EIF-MP Tammisaaren keskuskenttä

Huomenna MP:llä on edessä kauden 2020 toiseksi viimeinen vierasottelu, kun joukkue matkaa Tammisaareen, missä Keskuskentän muovilla vastaan asettuu EIF.  Elokuun puolessa välissä joukkueet kohtasivat Urskissa, missä pisteet jaettiin 1-1 -lukemin.

Tammisaarelaiset löytyvät tasaisen Ykkösen keskikastista sijalta kuusi. Heillä on 18 pelatun ottelun jälkeen 27 pistettä (7 voittoa, 6 tasapeliä ja 5 tappiota, maaliero 34-20). Edellisellä kierroksella EIF teki hienon nousun, kun he nousivat ottelun loppuhetkillä kahden maalin takaa tasoihin Gnistania vastaan vieraissa. Kotoisella keskuskentällä EIF on ollut todella vahva, sillä kahdeksassa pelatussa kotiottelussa tuloksena on viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio maalierolla 18-4, joten MP:llä on huomenna edessä iso haaste. Huomisen vastustajien riveistä löytyy todella tulivoimainen hyökkäystrio Darren Smith (10 maalia), Juuso Liukkonen (8 maalia) ja Ayabulela Konqobe (6 maalia). Lisäksi keskikentällä tammisaarelaisten peliä rytmittävä Xhevdet Gela on onnistunut maalinteossa neljästi. MP:n alakerta saa huomenna on todella tarkkana tämän kvartetin kanssa.

MP otti viime viikolla kaksi tärkeää voittoa, kun sekä Gnistan että SJK Akatemia kaatuivat Urskissa ja MP:n asema sarjan keskikastissa tukevoitui täyden pistepotin jälkeen. 17 pelatun ottelun jälkeen MP:llä on kasassa 25 pistettä (7 voittoa, 4 tasapeliä ja 6 tappiota, maaliero 21-21). MP:n maalintekijätilaston kärjestä löytyy neljän maalin Antti-Ville Räisänen ja seuraavilla sijoilla ovat Aatu Manninen (3), Walid Abdelali (2), Iiro Äijö (2), Toni Tahvanainen (2) sekä Jonathan Dunyin (2). Maalin miehiä on viisi ja kerran vastustaja on tehnyt oman maalin. Vieraissa MP on ollut lohkon parhaimpia joukkueita ja tätä suuntausta on tarkoitus jatkaa myös huomenna Tammisaaressa. MP:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia SJK Akatemia -otteluun verrattuna ja huomenna lähdetään pienellä ryhmällä Tammisaareen. Walid Abdelali palaa kokoonpanoon muutaman ottelun tauon jälkeen.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa tiukkaa kamppailua.

– Meillä on takana neljän tappiottoman ottelun putki ja sitä tietysti lähdetään jatkamaan Tammisaareen. Huomenna on vastassa hyvin pelaava kotijoukkue, jossa varsinkin hyökkäyspäässä löytyy laatua ja sitä vastustajan osa-aluetta lähdemme eliminoimaan tiiviillä puolustuspelillä. Heikkoudet EIF:llä on puolustuspelissä ja sinne iskemme monipuolisesti. Edellä mainitut asiat ovat olleet myös meidän vahvuuksia viime aikoina, joten luottavaisin mielin lähdetään pisteiden hakuun.

– Muutamia kysymysmerkkejä on ilmassa joidenkin pelaajien pelikunnon suhteen ja se aiheuttaa haasteita varsinkin pelitaktiikan valintaan. Joka tapauksessa saamme kuitenkin hyvän aloituskokoonpanon kentälle.

Eroakiireestä.fi -ennakkovideosta #23 Niila Forsellin sekä päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista EIF -vieraspeliä.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 4477 EIF-MP 1,40 – 4,60 – 6,20.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
6. Walid Abdelali
10. Dudu
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)