Reifer -ENNAKKO: Huomenna vieraissa vastassa KTP


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 25.7. klo 16.00 Ykkönen: KTP-MP Arto Tolsa Areena, Kotka

MP:n Ykkösen ottelut jatkuvat huomenna lauantaina, kun joukkue matkaa Kotkaan, missä Arto Tolsa Areenalla vastaan asettuu kauden ilman tappioita aloittanut KTP. Talvella Suomen Cupin lohkovaiheessa KTP oli parempi selvin 4-1(4-0) -lukemin ja edellisen kerran sarjapelissä joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2017 Kakkosessa.

Neljän pelatun ottelun jälkeen kotkalaiset ovat sarjataulukossa jaettu toisella sijalla ja heillä on kahdeksan pistettä (maaliero 7-1), kun he ovat voittaneet SJK Akatemian ja Gnistanin sekä pelanneet tasan KPV:n ja MuSan kanssa. Maalinteossa ovat onnistuneet Tuomas Ollila (2) sekä kerran osuneet: Anton Eerola, Antti Mäkijärvi, Thomas Agyiri, Zakaria Beglarishvili ja Roger Bonet. KTP on varsinkin kotonaan todella vaikea vastus ja Arto Tolsa Areenalta ei kamalasti pisteitä vieraiden mukaan lähde. MP kuitenkin lähtee huomenna taistelemaan Ykkösen sarjapisteistä hyvillä mielin.

Kahden tappion jälkeen MP otti edellisellä kierroksella avauspisteet, kun AC Kajaani kaatui hyvän taistelun ja puolustuspelin jälkeen Urskissa 2-1(1-0). Samanlaista koko joukkueen puolustuspelaamista tarvitaan huomenna Kotkassa, että sieltä saadaan jotain tuliaisia mukaan Mikkeliin. MP:stä maalinteossa tähän mennessä ovat onnistuneet Antti-Ville Räisänen, Walid Abdelali ja Irfan Sadik. Kokoonpanosta sivussa ovat pelikieltoinen Vincent Bikana, loukkaantuneet Firmino, Matti Kohonen ja Sammy Ndjock sekä armeijassa olevat Leevi Leinonen ja Veeti Seppänen. Lisäksi Santeri Karjalainen on A-junioreiden mukana Espoossa. Juuso Tarvainen alkaa olemaan pelikunnossa ja hän on ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukana joukkueessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa huomenna omiltaan tiukkaa puolustuspelaamista, jota edellisessä voitokkaassa AC Kajaani -ottelussa nähtiin.

– Kajaania vastaan saatiin avauspisteet ansaitusti hyvällä pelillä. Puolustuspelimme oli tiivistä ja hyökkäyspelissämme varsinkin vastahyökkäykset olivat vaarallisia.

– KTP on pelannut alkukauden hyvin päästäen vain yhden maalin ja ollen tehokas hyökkäyspäässä. Meillä kaikilla on muistissa Suomen Cupin peli Kotkassa helmikuussa ja varsinkin ottelun alku, 3-0 vartin pelin jälkeen. Siinä on meille jo hyvä parannuksen paikka! Ottaa alku tarkasti ja jatkaa Kajaani -pelissä onnistuneita asioita eli tiivistä puolustuspeliä sekä pallollisen pelin tehostamista. Tehokkaat vastahyökkäykset ja pallokontrollin parantaminen on sitten kehityksen kohteena ja toivottavasti huomenna näemme näihin parannusta.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 5858 KTP-MP 1,43 – 4,40 – 5,60.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
10. Irfan Sadik
13. Jiri Haikonen
16. Eero Ylönen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
30. Veikka Stålhand (mv)