Reifer -ENNAKKO: Huomenna Urskissa vastassa PK-35


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: su 3.10. klo 16.00 Ykkönen alempi jatkosarja: MP-PK-35 Urski
otteluisäntä: Rakennusliike Ola Oy
ottelupallot: Verkkoverstas

Ykkösen alempi jatkosarja jatkuu huomenna Urskissa, kun toisen kierroksen ottelussa MP saa vastaansa PK-35:n Helsingistä. Tämä on joukkueille kolmas kohtaaminen reilussa kuukaudessa. Syyskuun ensimmäisenä päivänä Urskissa pelattiin 1-1 -tasapeli ja kaksi viikkoa sitten Pihlajamäessä Punamustat olivat 3-1 parempia.  Tällä hetkellä Etelä-Savossa ei ole voimassa yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia, joten ottelutapahtumamme henkilömäärää ei ole rajoitettu, mutta tapahtuman terveysturvallisuus on varmistettava. Lisätietoja löytyy täältä.

Alemman jatkosarjan sarjataulukosta joukkueet löytyvät sijoilta yksi ja kolme. Helsinkiläisillä on 23 ottelun jälkeen 33 pistettä (9 voittoa, 6 tasapeliä ja 8 tappiota, maaliero 28-31), kun taas MP:llä on 28 pistettä (7 voittoa, 7 tasapeliä ja 9 tappiota, maaliero 34-37).

Viime kaudella Kakkosen A-lohkon voittanut PK-35 on saanut heikomman vaiheen päätökseen ja nyt heillä on alla kolme voittoa. He aloittivat alemman jatkosarjan 2-1 -kotivoitolla HJK Klubi 04:sta ja heidän Ykkösen sarjapaikkansa on käytännössä selvä, mutta teoriassa he tarvitsevat vielä yhden sarjapisteen. Vieraissa PK-35 on ollut huomattavasti heikompi kuin kotoisella muovilla ja kotijoukkueella on huomenna tarkoitus lähettää helsinkiläiset takaisin kotiin ilman pisteitä. PK:n paras maalintekijä on seitsemästi onnistunut nuori Jonathan Muzinga, joka on huomenna varoitustilin täyttymisen takia pelikiellossa. Heidän muut maalinteossa onnistuneet ovat Daniel Rantanen (5), Gerald Ben (5), Otto-Pekka Jurvainen (3), Yassin Adam (2) sekä lisäksi löytyy viisi maalin miestä.

MP sai alemman jatkosarjan ensimmäisellä kierroksellä viiden ottelun voitottoman putken poikki, kun MuSa kaatui Urskissa selvin 5-2 -lukemin. MP on pelannut kotona tuloksellisesti hyvin ja tätä suuntausta on tarkoitus jatkaa myös huomenna, kun PK-35 saapuu vieraaksi Urskiin. Maalinteossa MP on onnistunut tähän mennessä kolmekymmentäneljä kertaa ja maalintekijätilaston kärjessä on yhdeksän maalia viimeistellyt Samson Ebuka. Neljästi maalinteossa on onnistunut Aatu Manninen ja kolmesti Killian Denoual, Antti Ulmanen sekä Jonathan Dunyin. Kahden maalin miehiä ovat Oliver Kangaslahti, Yassin Daoussi, Niila Forsell sekä Topi Keskinen ja maalin miehiä löytyy neljä. MP:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia, sillä edellisessä voitokkaassa MuSa -ottelussa Topi Keskinen ja Jonathan Dunyin saivat kauden neljännet varoitukset ja huomenna he kärsivät pelikieltojaan. Oliver Kangaslahti on alavartalovamman takia edelleen sivussa, mutta Roope Kantola palaa kokoonpanoon ja Reetu Räsänenkin on saatu parsittua kasaan MuSa -pelin kolhun jälkeen.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa huomiselta tiukkaa taistelua Ykkösen sarjapisteistä.

– Pitkästä aikaa taas PK-35 vastassa ja molemmilla lähti loppusarja voitolla käyntiin. PK voi pelata aika vapautuneesti pelinsä, koska teoriassa heillä taitaa olla erittäin pieni mahdollisuus siihen, että 3 kolme joukkuetta menisi heidän ohitseen.

– Me pelasimme viime sunnuntaina MuSa:a vastaan ja jälleen alku oli hieman jännittynyttä, mutta sitten kun pelirohkeus löytyi, niin kentällä oli selkeästi peliä vievä MP. Hienoa, että lopultakin onnistuttiin maalinteossa ja saatiin ansaittu voitto.

– Huomisesta pelistä odotamme jälleen fyysistä kamppailua, jossa olimme viime vieraspelissä selkeästi heikompia kuin PK. Nyt tavoitteena on saada alusta asti jalat ja mieli mukaan peliin ja vastata PK:n pelitapaan liikuttamalla palloa nopeasti ja laittaa PK juoksemaan pallon perässä.

– Odotettavissa on tiukkaa taistelua ja kumpi voittaa enemmän irtopalloja, voittaa todennäköisesti pelin.

Eroakiireestä.fi -ennakossa päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista MuSa -kotipeliä. Video löytyy täältä.

Huomisen vierasjoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa: MP-PK-35 2,00 – 3,60 – 3,20.

Ottelun voi katsoa Ruudusta.

Kokoonpanossa:
1. Jonne Uronen (mv)
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
6. Killian Denoual
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
9. Peetu Kerminen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
14. Jesse Jäppinen
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
23. Niila Forsell
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)