Reifer -ENNAKKO: Huomenna Porissa vastassa MuSa


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 26.9. klo 17.30 Ykkönen: MuSa-MP Porin stadion

MP pelaa puolentoista viikon pelitauon jälkeen taas huomenna, kun Ykkösen kamppailussa Porissa vastaan asettuu MuSa. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Talvella Suomen Cupissa MP haki pisteet Porista ja elokuun alussa porilaiset olivat maalin verran parempia Urskissa.

Porilaiset löytyvät Ykkösen sarjataulukosta kuudennelta sijalta. Viidessätoista pelaamassa ottelussaan MuSa on kerännyt 23 pistettä (7 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota, maaliero 26-30). Porilasten maalintekijätilaston kärjestä löytyvät jo yhdeksän maalia viimeistellyt Juuso Aalto ja seitsemästi osunut isokokoinen hyökkääjä John Frederiksen. MuSa:lla on alla 3-1-vierastappio Gnistanille, joten MP:llä on huomenna varmasti vastassa ärsytetty vastus, joka haluaa palata voittojen makuun kotiyleisön edessä vähän huonomman peliesityksen jälkeen.

MP on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin melkein kaikki muut Ykkösen joukkueet, kun edellisen kierroksen KTP -kotiottelu siirrettiin Mikkelissä vallitsevan koronavirustilanteen johdosta lokakuulle. Neljässätoista pelaamassaan ottelussa MP on kerännyt 18 sarjapistettä (5 voittoa, 3 tasapeliä ja 6 tappiota, maaliero 15-18), jotka oikeuttavat kahdeksanteen sijaan. MP on ollut vierasotteluissa lohkon eliittiä ja tätä hyvää vierasvirettä on tarkoitus jatkaa myös huomenna Porissa. MP:n maalintekijätilaston kärjestä löytyvät kolmen maalin miehet Antti-Ville Räisänen ja Aatu Manninen. Kahdessa maalissa on Walid Abdelali, maalin miehiä löytyy kuusi ja kerran vastustaja on tehnyt oman maalin. Edelliseen 0-0 -tasapeliin päättyneeseen Kajaanin reissun kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia. Iiro Äijö on kärsinyt nyt pelikieltonsa ja on taas mukana.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa huomenna tiukkaa taistelua Ykkösen sarjapisteistä.

– MuSa -peliin valmistautuminen on sujunut hyvin ja Kajaani -pelistä saimme hyvän palautumisen, kun Kotka -peli siirtyi.

– Huomisesta pelistä tulee varmasti tiukka fyysinen vääntö, kun tiedämme MuSa:n pelityylin. Meidän täytyy pystyä vastaamaan siihen fyysisesti, mutta vielä tärkeämpää on saada palloa liikutettua nopeasti.

– Tämän viikon olemme keskittyneet pallolliseen tekemiseen ja toivotaan, että olosuhteet mahdollistavat sen, jottei mene aivan painimiseksi. Lähdemme luottavaisin mielin hakemaan täyttä pistepottia työntekoon sitoutuneella ryhmällä.

Eroakiireestä.fi -ennakkovideosta #24 Jonne Urosen tunnelmat ennen huomista MuSa -vieraspeliä.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 1222 MuSa-MP 2,05 – 3,70 – 3,00.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
10. Dudu
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)