Reifer -ENNAKKO: Huomenna harjoitusottelussa vastassa JIPPO


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: su 24.1. klo 14.00 JIPPO-MP Rantakylän Liikuntahalli

MP pelaa seuraavan harjoitusottelun huomenna sunnuntaina, kun Joensuussa vastaan tulee Ykköseen noussut JIPPO. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2019 Kakkosen A-lohkossa.

Parin viikon päästä alkavaa Suomen Cupia ja huhtikuussa alkavaa Ykköstä varten nämä harjoitusottelut ovat isossa roolissa, kun päästään kunnon pelitilanteessa testaamaan pelaajia, pelitapaa ja eri peliryhmityksiä. Nytkin joukkueessa on muutamia testipelaajia, jotka antavat näyttöjä. Jo edellisen viikon mukana olleet Valdrin Azemi ja Antti Ulmanen ovat saaneet seurakseen neljä muutakin testipelaajaa. Sopimuspelaajista poissa ovat armeijassa oleva trio (Forsell, Jäppinen, Leinonen) sekä jalkavaivainen Eero Ylönen. MP matkasi jo tänään Joensuuhun, missä harjoiteltiin kerran Rantakylän Liikuntahallin loistavissa olosuhteissa.

JIPPO nousi suvereenin viime kauden päätteeksi taas Ykköseen. Edellisen kerran joensuulaiset ovat ollut maan toiseksi korkeimmalla tasolla vuonna 2014. Joensuulaisten joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja kauden 2020 hyvä runko jatkaa myös kuluvalla kaudella. Huomenna MP:llä on vastassa yhtenäinen ja hyvin puolustava joukkue, joten edessä on varmasti tiukka kamppailu. Joukkueet kohtaavat vielä ennen Ykkösen alkua kahdesti Urpolassa: helmikuun 20. päivä Suomen Cupin karsintalohkon ottelussa sekä kiirastorstaina harjoitusottelun merkeissä.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan parempaa yhteispeliä kuin viikko sitten Kuopiossa KuPS:lle 3-0 -tappioon päättyneessä harjoitusottelussa.

– Huominen peli on taas hyvä mahdollisuus ensinnäkin testata pelaajia, mutta myös katsoa meidän pelitavallisia asioita oman sarjan joukkuetta vastaan. Tavoite on parantaa KuPS -pelin asioita ja näin viedä peliämme eteenpäin: aktiivinen peli puolustettaessa sekä hyökätessä pallokontrollin parantaminen.

– Hienoa, että voidaan tehdä tällainen minileiri, jossa pääsemme harjoittelemaan Joensuussa hyvissä olosuhteissa sekä voimme rauhassa järjestää palavereja, joissa katsotaan muutamia pelillisiä asioita videolta.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä ja ottelu on huomenna nähtävissä kotijoukkueen striimin välityksellä täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
6. Valdrin Azemi
7. Antti-Ville Räisänen
9. Peetu Kerminen
10. Ayoub Sadki
12. Nuutti Laaksonen
13. Killian Denoual
14. Samson Ebuka Obioha
15. Santeri Karjalainen
17. Veka Pyyny
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
21. Antti Ulmanen
22. Antti Voutilainen
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)