Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU:n kausi päättyy kotiottelulla MyPa:a vastaan


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

 

Ennakko: MP/SavU – MyPa
la 14.10. klo 13.00 Hänninkenttä TN, Mikkeli

Miesten Kaakon Kolmonen kausi huipentuu MP/SavU:n osalta kotiottelulla, kun se kohtaa päätöskierroksen kamppailussaan sarjavoiton ja nousun Kakkoseen jo aiemmin varmistaneen MyPa:n. Lauantaina Hänskissä pelattava ottelu alkaa alkuperäisestä aikataulusta poiketen jo klo 13:00.

Vierasjoukkue MyPa:n nousu Kakkoseen varmistui jo useita kierroksia sitten ja joukkueen saldo sarjakaudelta on todella murskaava 18 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota maalierolla 88 tehtyä ja 18 päästettyä maalia. MyPa kärsi kuitenkin 13 perättäisen voiton jälkeen tappion viime kierroksella, kun HaPK kukisti sen Myllykoskella pelatussa ottelussa lukemin 2-3 (1-2). MyPa haluaa varmasti päättää kauden voittoon ja saapuneekin Mikkelin kovalla asenteella, vaikka nousujuhlat voivatkin käynnistyä ottelun jälkeen sen lopputuloksesta huolimatta.

MP/SavU pelasi edelliskierroksen ottelunsa pienessä Ruonalan hallissa Neloseen kauden päätteeksi putoavaa kotkalaista Jäntevää vastaan ja vei ottelusta voiton lukemin 3-7 (1-3). Hyökkäysvoimaa nuorella mikkeliläisyhdistelmällä totuttuun tapaan oli ottelussa yllin kyllin, mutta puolustuspelaaminen jätti petrattavaa päätöskierrokselle. Sarjataulukossa kolmantena olevalla MP/SavU:lla on vielä ohut oljenkorsi nousta sarjassa jopa kakkossijalle voitolla MyPa:sta, mutta toisen sijan saavuttaminen vaatisi apuja myös MiPK:ltä, joka matkustaa Haminaan yhden pisteen MP/SavU:n edellä olevan HaPK:n vieraaksi. MP/SavU:lle riittäisi kakkossijaan jopa tasapeli, mikäli MiPK onnistuisi kolme pistettä Haminasta ryöväämään. Sarjanelonen KJP on sen sijaan MP/SavU:sta jo kuuden pisteen päässä, joten se ei enää MP/SavU:n kolmosijaa uhkaa kävi päätöskierroksen otteluissa miten tahansa.

Lauantain kokoonpanossa MP/SavU:lla nähdään totuttuun tapaan nuorisovoittoinen ryhmä, jonka keski-ikä on jopa alle 19 vuoden ja mukana on peräti neljä P17-ikäluokan pelaajaa, joista Niilo Pirhonen debytoi Kolmosen tasolla. MP/SavU:n sisäisen maalipörssin voitosta kovaa kisaa läpi kauden käyneet 15 maalia tehnyt Veikko Karttunen ja 14 maalia viimeistellyt Valtteri Nikulainen ovat kumpikin mukana lauantaina, joten myös tuo kisa huipentuu päätöskierroksella. Nikulainen onnistui maalinteossa MyPa:a vastaan kevätkierroksen ottelussa Myllykoskella, jonka kotijoukkue vei selvin lukemin 6-2 (5-1). MP:n edustusjoukkueesta ei Jesse Jäppisen lisäksi pelaajia ole mukana, pelaahan se lauantaina oman ottelunsa Veikkausliigakarsinnassa.

Todellinen futiskannattajan unelmapäivä onkin hyvä aloittaa Hänskistä klo 13:00, jatkaa siitä suoraan tien toiselle puolelle seuraamaan Urskissa klo 15:00 alkavaa Veikkausliigakarsinnan I-vaiheen kamppailua MP-SJK Akatemia ja huipentaa päivä vaikka kotisohvalla, kun klo 19:00 käynnistyy EM-karsintaottelu Slovenia-Suomi.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live strem-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
2 Mikko Haponen
3 Perttu Kosonen
4 Otso Hynönen
5 Aapo Karttunen
7 Aapo Nykänen
9 Niilo Pirhonen
10 Veikko Karttunen
11 Paavo Alanne
12 Riku Piispa(Mv)
13 Oliver Häyhänen
14 Martti Mäkelä
15 Jesse Jäppinen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
19 Eino Kurvinen
20 Ville Laiho