Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU pelaa perjantaina Urskissa – vastassa KoPa


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

 

Ennakko: MP/SavU – KoPa
pe 8.9. klo 18.30 Urheilupuisto N, Mikkeli

MP/SavU:n viidenneksi viimeinen ottelu tämän kauden Kaakon Kolmosessa pelataan iltavaloissa Urskin hyväkuntoisella nurmella perjantai-iltana ja vastaan asettuu klo 18:30 alkavassa ottelussa lemiläinen Kotajärven Pallo. MP/SavU:n ottelut Rantakylässä ovat siis tältä kaudelta ohi ja joukkue pelaakin kauden viimeiset kotiottelunsa Hänskin tekonurmella tämän yksittäisen Urskissa pelattavan ottelun jälkeen.

Toista peräkkäistä kauttaan Kolmosessa pelaava KoPa on osoittautunut erityisesti kotikentällään hankalaksi vastustajaksi jopa sarjan kärkijoukkueille, mutta vieraskentillä otteet ovat olleet astetta vaatimattomammat. Tämän kauden ainoa vieraspiste on joukkueen laariin tullut kuitenkin nimenomaan Mikkelistä, kun KoPa jakoi avauskierroksella pisteet MiPK:n kanssa lukemin 2-2 (1-0). KoPa on tällä hetkellä pitkässä tappioputkessa ja joukkueen viimeisin pistepotti on heinäkuun lopulta, kun se voitti kotikentällään MiPK:n maalein 2-1 (1-0). Sen jälkeen plakkariin on kertynyt viisi tappiota maalierolla 3-18 ja joukkue onkin tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä eli suoran putoajan paikalla. KoPa:n pelaajista eniten maaleja on viimeistellyt kolme maalia tehnyt Miro Päivinen. Kaksi maalia mieheen ovat onnistuneet tekemään Jesse Mäkelä, Niko Pyyhtiä, Perttu Pietikäinen, Niko Lignell ja Samu Valtonen.

Kotijoukkue MP/SavU:n komea viiden ottelun voittoputki meni poikki edellisessä ottelussa, josta paikallisvastustaja MiPK nappasi sarjapisteet lukemin 4-3 (4-1) ja ottelusta vierasjoukkue MP/SavU:lle jäi pelkästään parannettavaa, etenkin puolustuspelin osalta. Tappiosta huolimatta MP/SavU on sarjassa edelleen upeasti toisella sijalla ja lähtee hakemaan KoPa:n kustannuksella lisäpisteitä sarjasijoituksensa säilyttämiseksi. Joukkueen maalipörssin kärjessä jatkaa P17-ikäinen Veikko Karttunen 11 maalillaan ja perässä seuraavat Valtteri Nikulainen yhdeksällä, Santeri Karjalainen seitsemällä ja Peetu Kerminen kuudella maalillaan. Veikko Karttusen puuttuessa tällä kertaa kokoonpanosta on Valtteri Nikulaisella ja Peetu Kermisellä mahdollisuus kuroa hänen etumatkaansa kiinni.

Perjantain kokoonpano on jälleen tuttuun tapaan nuorekas ja aikuispelaajia kokoonpanossa edustavat ainoastaan maalivahdit Tuomo Hiltunen ja Riku Piispa sekä pelituntumaa ja paluuta edustusjoukkueen riveihin hakeva Jesse Jäppinen.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live strem-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Tuomo Hiltunen (Mv)
2 Mikko Haponen
4 Otso Hynönen
5 Aapo Karttunen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Jimi Teittinen
10 Peetu Kerminen
11 Paavo Alanne
12 Riku Piispa (Mv)
13 Hugo Väisänen
14 Martti Mäkelä
15 Jesse Jäppinen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
18 Lauri Pulkka
19 Eino Kurvinen
20 Ville Laiho