Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU saa vieraita Imatralta


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: MP/SavU-Edustus IPS
ke 21.6. klo 18.30 Rantakylä N, Mikkeli

Miesten Kolmonen jatkuu vielä ennen Juhannuksen viettoon lähtöä huhtikuun lopulta siirretyllä rästiottelulla, jossa kotijoukkue MP/SavU saa vastaansa Edustus IPS:n Imatralta. Alkuperäisen sarjaohjelman mukaan MP/SavU:n ja IPS:n kohtaaminen piti tosiaan pelata jo sarjan toisella kierroksella, mutta IPS:n Suomen Cupin ottelun sattuminen samalle päivälle sotki suunnitelmia ja ottelu siirrettiin pelattavaksi vasta pari kuukautta myöhemmin.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, MP/SavU sijalla kahdeksan ja IPS sijalla yhdeksän. Ottelu onkin molemmille joukkueille tärkeä ja voitolla on mahdollista repiä hieman eroa putoamisviivan alapuolella oleviin joukkueisiin.

IPS:n alkukausi on ollut jokseenkin ohdakkeinen ja varmasti pettymys joukkueelle itselleenkin. Kaksi edellistä otteluaan IPS on kuitenkin voittanut ja on varmasti saamassa alkukauden aikana kenties hiukan kolauksia saanutta itseluottamustaan takaisin. Hyvänä esimerkkinä IPS:n nousevasta vireestä on sen viime lauantaina saavuttama vierasvoitto heinolalaisesta Union Plaanista.

Kotijoukkue MP/SavU on päässyt myös alkukautta parempaan vireeseen ja joukkueella onkin alla neljän tappiottoman ottelun putki. Edelliskierroksella MP/SavU kaatoi Joutsenon vierailullaan Kultsu FC:n komeasti 1-5 (0-4). Joukkueen maalipörssin kärkikaksikko, yhteensä 11 maalia viimeistelleet Veikko Karttunen ja Santeri Karjalainen ovat kuitenkin keskiviikon kamppailusta sivussa, joten MP/SavU:n pitääkin löytää tulivoimaa muilta pelaajilta. Oman osansa Karttusen ja Karjalaisen korvaajina antavat varmasti MP:n edustusjoukkueen miehistöstä pelituntumaa hakemassa olevat Jesse Kilpeläinen ja Niila Forsell, jotka molemmat ovat MP/SavU:n paidassa aiemmin kaudella jo onnistuneetkin.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
3 Eino Kurvinen
4 Perttu Kosonen
5 Aapo Karttunen
7 Oliver Häyhänen
8 Ossi Torniainen
9 Jimi Teittinen
10 Niila Forsell
11 Miro Kekkonen
13 Eelis Valjakka
14 Martti Mäkelä
15 Jesse Kilpeläinen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
18 Sakari Kaukonen
19 Otso Hynönen
20 Ville Laiho