Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU pistemetsästykseen Imatralle


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: Edustus IPS – MP/SavU
to 3.8. klo 18.30 Ukonniemi N, Imatra

MP/SavU:n ottelut Kaakon Kolmosessa jatkuvat Imatralla, jossa vastaan astelee kotijoukkueena Edustus IPS. Kamppailu alkaa torstaina 3.8. klo 18:30 Ukonniemen nurmella, jossa on keskiviikkona pelattu kaksi U17-poikien PM-turnauksen ottelua, joten kentän kunnolla saattaa olla oma vaikutuksensa ottelun kulkuun.

Joukkueet lähtevät tulevaan otteluun varsin päinvastaisissa tunnelmissa. Kotijoukkue IPS kärsi edelliskierroksen ottelussaan tappion sarjaa johtavan MyPa:n vieraana murskaluvuin 10-1 (3-0). Vierasjoukkue MP/SavU sen sijaan kellisti edellisessä ottelussaan kotonaan sarjakakkosen HaPK:n numeroin 4-1 (3-1). Joukkueiden välinen kevätkierroksen kohtaaminen pelattiin juhannuksen alla Rantakylän nurmella ja sen kotijoukkue MP/SavU voitti selkein lukemin 9-2 (6-0).

Parista isolukemaisesta tappiostaan huolimatta IPS on tasaisessa sarjassa  ainostaan kolme sijaa MP/SavU:n alapuolella seitsemäntenä vain viisi pistettä mikkeliläisiä vähemmän keränneenä. IPS:n maalintekovoimasta ovat toistaiseksi vastanneet Eetu Könönen viidellä maalillaan ja kolme maalia mieheen tehneet Kalle Reponen ja Tatu Iiskola.

MP/SavU:n kokoonpano on vaihdellut viime kierroksilla jonkin verran armeijaan heinäkuun alussa lähteneiden sekä työesteisten pelaajien puuttumisesta johtuen. Toisaalta taas MP:n edustujoukkueen sairastuvan tyhjenemisen myötä on loukkaantumisista toipuneita ja pelituntumaa hakevia pelaajia pelannut alkukautta enemmän MP/SavU:n riveissä. Torstaina edustusjoukkueesta Imatralle matkaavat mm. Rasmus Lehtonen, Niklas Leinonen ja Peetu Kerminen.

MP/SavU on viimeistellyt 12 pelaamassaan ottelussa peräti 40 maalia ja joukkueen maalipörssin kärjessä jatkaa edelleen vasta 17-vuotias Veikko Karttunen tekemillään 8 maalilla, mutta Valtteri Nikulainen on kivunnut jo maalin päähän hänestä.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Tuomo Hiltunen (Mv)
4 Perttu Kosonen
5 Mikko Haponen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Veikko Karttunen
10 Peetu Kerminen
12 Riku Piispa (Mv)
13 Konsta Torniainen
14 Martti Mäkelä
15 Otso Hynönen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
18 Niklas Leinonen
19 Jimi Teittinen
22 Aapo Karttunen
27 Rasmus Lehtonen