Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU nuorella joukkueella haastamaan PeKa:a


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

 

Ennakko: PeKa-MP/SavU
to 18.5. klo 15.00 Arto Tolsa Areena TN, Kotka

Alkuviikon surullisista uutisista johtuen myös MP/SavU:n joukkueen ajatukset ovat pääosin olleet muualla kuin jalkapallossa, mutta siitä huolimatta sarja jatkuu ja joukkue matkustaa torstaina Kakkosessa viime kaudella pelanneen PeKa:n vieraaksi Kotkaan.

MP/SavU:n jo normaalistikin nuori joukkue nuortuu torstain otteluun entisestään, kun keskiviikkona pelattavan Suomen Cupin ottelun MP-JJK kokoonpanossa on useampia MP/SavU:n aiempien otteluiden kokoonpanoon kuuluneita pelaajia ja joitain pelaajia on pois myös loukkaantumista ja muista syistä johtuen. Näin ollen näytön paikkaa tarjotaan jälleen uusille P17- ja P20-junioreista MP/SavU:un nostetuille pelaajille ja debyyttinsä Miesten Kolmosessa tekeekin torstaina peräti kolme uutta pelaajaa, kun Aapo Kurki, Eino Kurvinen ja Oliver Häyhänen matkaavat joukkueen mukana Kotkaan.

PeKa on aloittanut sarjan värisuoralla, kun sillä on kolmen pelatun ottelun jälkeen plakkarissaan kotivoitto 5-0 sarjanousija Jäntevää vastaan, kotikentällä tahkottu tasapeli 0-0 Union Plaanin kanssa ja tappio numeroin 3-1 MyPa:a vastaan Myllykoskella viime lauantaina pelatusta ottelusta. Joukkueen maalinteko on toistaiseksi ollut kolmen pelaajan harteilla, kun Jasper Kostian, Mervlan Vucitërna ja Armin Bajrovic ovat maalanneet kukin kahdesti.

MP/SavU sai viime kierroksella piste- ja voittotilinsä avatuksi, kun joukkue voitti kotiottelussaan lappeenrantalaisen FC LaPa:n lukemin 3-1 (1-1) Niila Forsellin, Jesse Kilpeläisen ja Santeri Karjalaisen maaleilla, joista kukaan ei kuitenkaan ole mukana torstaina Kotkaan matkustavassa joukkueessa. Heidän lisäkseen ainoa MP/SavU:n maalinteossa onnistunut pelaaja eli HaPK Edustusta vastaan avauskierroksella maalannut Eetu Kivinen sen sijaan on mukana torstain kokoonpanossa.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ).

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen
2 Mikko Haponen
4 Tuomas Tontti
5 Aapo Karttunen
7 Sakari Kaukonen
8 Ossi Torniainen
9 Jimi Teittinen
10 Veikko Karttunen
11 Miro Kekkonen
12 Riku Piispa
13 Oliver Häyhänen
15 Eetu Kivinen
16 Torniainen Konsta
17 Aapo Kurki
18 Lauri Pulkka
19 Eino Kurvinen
20 Ville Laiho