Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU nuorella joukkueella FC LaPa:a vastaan


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: FC LaPa – MP/SavU
la 19.8. klo 15.00 Amis TN, Imatra

MP/SavU:n härkäviikot Kaakon Kolmosessa jatkuvat lauantaina Lappeenrannan Amiksen tekonurmella, jossa ottelua isännöi FC LaPa klo 15:00 alkavassa ottelussa.

Keskiviikon IPS-voiton myötä sarjataulukossa kakkoseksi noussut MP/SavU matkustaa Lappeenrantaan nuorisopitoisella joukkueella, jonka ainoa juniori-ikäluokkiin yli-ikäinen pelaaja on maalivahti Riku Piispa. Joukkueen rungon muodostavien P20-joukkueen pelaajien lisäksi mukana kokoonpanossa on peräti neljä P17-ikäluokan pelaajaa, joten kullanarvoista kokemusta miesten sarjoista on taas luvassa monelle pelaajalle. MP/SavU on ollut syyskierroksella vahvassa vireessä ja on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua ja tappio niskassaan kentältä ovat saaneet poistua niin HaPK, KJP kuin IPS:kin.

Vaikka FC LaPa on sarjataulukossa vasta kolmanneksi viimeisenä, ei sen iskukykyisyyttä pidä missään nimessä aliarvioida. FC LaPa on parantanut otteitaan alkukaudesta ja se on voittanut kolme viidestä viimeisestä ottelustaan kärsittyään sitä ennen peräti seitsemän peräkkäistä tappiota. Joukkue hamuaa kovasti pois putoamisuhan alta ja on varmasti kova vastus, etenkin sille niin tutulla kotikentällään Amiksen tekonurmella. Joukkueen parhaat maalintekijät ovat kolme maalia mieheen tehneet Samson Akoh Abah, Audu Alexander Odeh ja Rodney Hammad.

MP/SavU:n puolustus ja maalivahtiosasto ovat parantaneet oman pään pelaamistaan syyskierroksella ja kolmessa ensimmäisessä syksyn ottelussa joukkueen maaliin tehtiin ainoastaan kaksi osumaa. Kevätkierroksen 11 ottelussa pallo kaivettiin MP/SavU:n pömpelistä peräti 28 kertaa keskiarvon ollen siten yli kaksi ja puoli maalia per ottelu. Joukkueen hyökkäyspeli on sen sijaan sujunut hyvin koko kauden ajan ja 14 ottelun jälkeen tehtyjä maaleja on jo 46 kappaletta. Näistä maaleista 34 maalin tekijät ovat lauantaina mukana FC LaPa:a vastaan, eniten maaleja tehneinä 10 maalin Veikko Karttunen, 7 maalia tehnyt Valtteri Nikulainen ja työesteiden paljon pelejä väliin jättämään joutunut ja siitä huolimatta jo 6 maalia tehnyt Santeri Karjalainen.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
2 Mikko Haponen
4 Perttu Kosonen
5 Aapo Kurki
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Peetu Kerminen
10 Veikko Karttunen
11 Paavo Alanne
13 Oliver Häyhänen
14 Jimi Teittinen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
20 Ville Laiho
21 Santeri Karjalainen
30 Riku Piispa (Mv)