Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU matkustaa toistamiseen Imatralle


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: Edustus IPS – MP/SavU
ke 16.8. klo 18.30 Ukonniemi N, Imatra

MP/SavU joutuu matkustamaan toistamiseen kahden viikon sisään Imatralle Kaakon Kolmosen otteluunsa Edustus IPS:iä vastaan, kun edellinen ottelu jouduttiin lopettamaan kesken 63. peliminuutilla erotuomarin päätöksellä, kun hän katsoi olosuhteiden muuttuneen pelaajille vaarallisiksi rankasta vesisateesta johtuen. Kesken lopetettu ottelu oli tilanteessa 1-2 MP/SavU:n johtoasemassa sen keskeytyshetkellä. Raportti ottelun tapahtumista on luettavissa täältä. Uusintaottelu pelataan keskiviikkona 16.8. klo 18:30 Ukonniemen nurmella.

Edellisen Imatran vierailun jälkeen on MP/SavU ehtinyt pelaamaan yhden ottelun, jossa se kukisti kotikentällään KJP:n Kouvolasta lukemin 4-0 (3-0). MP/SavU:n maaleista vastasivat Veikko Karttunen kahdella osumallaan ja kerran mieheen maalanneet Kyproksen paluumuuttaja Olli Kilpeläinen ja liigakokemustakin KTP:n paidasta omaava Niklas Leinonen. Ottelu oli samalla ensimmäinen tämän kauden sarjassa, jossa MP/SavU onnistui pitämään nollan omassa päässään. IPS onnistui niin ikään kartuttamaan pistetiliään edelliskierroksen ottelussaan, kun se kaatoi sarjakolmoseksi tappion myötä valahtaneen HaPK:n kotikentällään lukemin 2-0 (0-0).

MP/SavU on sarjataulukossa sijalla neljä 23 pisteellään ja kotijoukkue IPS sijalla seitsemän viisi pistettä MP/SavU:n takana. Sarja on kuitenkin todella tasainen jo yhdentoista pisteen karkumatkalla olevan MyPa:n takana. Sarjakakkosen PeKa:n ja sarjassa yhdeksäntenä olevan Kultsu FC:n erottaa ainoastaan 9 pistettä, joten sarjan keskikastisijoitukset tulevat todennäköisesti vielä vaihtamaan useaan otteeseen omistajaa loppukauden aikana.

MP/SavU on uusintaottelun vuoksi hienoisessa otteluruuhkassa ja koska joukkueen rungon muodostavan MP:n P20-joukkueen kalenteristakaan ei juuri tyhjiä välejä löydy, on päävalmentaja Antti Kuismalalla pähkinöitä purtavanaan, kun hän kokoonpanoja otteluihin laatii. Tulevana viikonloppuna MP/SavU matkustaa lauantaina Lappeenrantaan FC LaPa:n vieraaksi ja MP:n P20-juniorit sunnuntaina Helsinkiin kohdatakseen PPJ/2:n omassa Ykkösen ottelussaan, joten linja-autossa istumista on pelaajille ja toimihenkilöille luvassa roppakaupalla.

Ruuhkasta huolimatta on MP/SavU:lla kuitenkin koossa jälleen kilpailukykyinen ja ottelun voitosta taistelemaan lähtevä joukkue. Mukana ovat mm. edelleen pelituntumaa hakeva Olli Kilpeläinen ja hyvin MP/SavU:n paidassa aiemmissa otteluissa pelannut Rasmus Lehtonen. Hyökkäykseen keskiviikon vierasjoukkueella on heittää roppakaupalla tulivoimaa, onhan mukana yhteensä jo 26 maalia Kaakon Kolmosessa paukuttanut tehonelikko Veikko Karttunen, Valtteri Nikulainen, Santeri Karjalainen ja Peetu Kerminen

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
4 Perttu Kosonen
5 Mikko Haponen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Peetu Kerminen
10 Veikko Karttunen
15 Otso Hynönen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
20 Olli Kilpeläinen
22 Aapo Karttunen
24 Aapo Kurki
25 Lauri Pulkka
26 Santeri Karjalainen
27 Rasmus Lehtonen