Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU kohtaa PeKa:n Kaakon Kolmosen kärkikamppailussa


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: MP/SavU – PeKa
ke 23.8. klo 18.30 Rantakylä N, Mikkeli

Kaakon Kolmosen kärjessä porskuttavan MyPa:n takana tasaisen sarjan kakkonen ja kolmonen eli MP/SavU ja PeKa kohtaavat keskiviikkoillan ottelussa Rantakylän nurmella. Kevätkierroksella joukkueiden välinen ottelu Kotkan Arto Tolsa Areenalla päättyi kotijoukkue PeKa:n selkeään 3-0 (1-0 ) -voittoon ja MP/SavU lähteekin tuon tuloksen kuittaaminen mielessään keskiviikon kamppailuun.

Viime kaudella Kakkosessa pelannut PeKa on ollut odotetun kova tämän kauden Kolmosessa. Ainoat tappionsa joukkue on kärsinyt MyPa:lle (3-1 vieraissa ja 0-2 kotona) sekä HaPK:lle (1-0 vieraissa). PeKa on kuitenkin ollut sarjassa suhteellisen tasuriherkkä ja pisteet se onkin jakanut vastustajan kanssa peräti viisi kertaa. Joukkueen paras maalintekijä Samuel Takala on onnistunut maalinteossa kuudesti ja yhden maalin vähemmän on tehnyt joukkueen maalipörssin kakkonen Mervlan Vucitërna.

Kotijoukkue MP/SavU on neljän ottelun voittoputkessa ja sen myötä noussut jo sarjakakkoseksi. Veikko Karttunen on viimeistellyt sarjassa jo 10 maalia, mutta Karttusen kantapäitä kolkuttelee Valtteri Nikulainen, joka on toistaiseksi osunut 9 kertaa. Kärkikaksikon takana 6 maalin Santeri Karjalainen ja 5 maalin Peetu Kerminen käyvät omaa kamppailuaan ja hamuvat nousua kohti joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeä.

MP/SavU:n päävalmentaja Antti Kuismala valitsee keskiviikon maalivahdin kokoonpanossa tällä kertaa olevasta kaksikosta Tuomo Hiltunen – Riku Piispa. Edustusjoukkueen JJK-ottelussa peliajatta jääneiden Niklas Leinosen ja Egzon Avdin lisäksi mukana on mielenkiintoinen nimi, kun Jesse Jäppinen on tekemässä paluuta kentille ja hakee pelituntumaa MP/SavU:n riveissä.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live strem-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Tuomo Hiltunen (Mv)
2 Mikko Haponen
5 Aapo Karttunen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Veikko Karttunen
10 Peetu Kerminen
11 Paavo Alanne
12 Riku Piispa (Mv)
13 Oliver Häyhänen
14 Niklas Leinonen
15 Jesse Jäppinen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
19 Otso Hynönen
20 Ville Laiho
21 Santeri Karjalainen
22 Egzon Avdi