Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: MP/SavU kohtaa MiPK:n kauden toisessa paikalliskamppailussa


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: MiPK – MP/SavU
to 31.8. klo 18.30 Urheilupuisto N, Mikkeli

MP/SavU:n kauden lyhin vieraspelimatka suuntautuu kotoiseen Urheilupuistoon, kun joukkue kohtaa Kaakon Kolmosen vierasottelussaan paikallisvastustaja MiPK:n torstai-iltana klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Toukokuun lopussa Hänskin tekonurmella pelatussa joukkueiden välisessä kevätkierroksen kamppailussa pisteet jaettiin lukemin 3-3 (2-1), kun MiPK nousi viimeisellä kympillä kahden maalin takaa tasoihin SavU:n oranssipaidassakin aiemmilla kausilla pelanneiden Lucasin ja Aaro Hyvösen maaleilla. MP/SavU:n maaleista vastasivat ottelussa Egzon Avdi, Santeri Karjalainen ja Valtteri Nikulainen, joista Avdi ja Karjalainen ovat tällä kertaa poissa joukkueen kokoonpanosta.

MP/SavU on noussut sarjassa jo toiseksi viiden ottelun mittaiseksi venyneen voittoputkensa ansiosta, mutta sarjan kärkijoukkue MyPa tosin on karannut jo tavoittamattoman tuntuiselle 11 pisteen etumatkalle. Sarjassa viidentenä majaileva kotijoukkue MiPK on ennen paikalliskamppailua seitsemän pistettä MP/SavU:n perässä.

MP/SavU:n kokoonpanossa on jälleen mukana muutamia edustusjoukkueen puolelta pelituntumaa hakevia pelaajia. Ensiesiintymisen MP/SavU:n paidassa kauden Kolmosen otteluissa tekee Eero Ylönen ja PeKa:a vastaan pelikentille tehnyt Jesse Jäppinen hakee edelleen pelituntumaa MP/SavU:n paidassa. Vast’ikään Suomen U19-maajoukkueeseen komennuksen saanut Joona Kuismala hakee myös MP/SavU:n paidassa peliminuutteja ennen 8. ja 11.9. Eerikkilässä pelattavia Wales-otteluita. Peetu Kerminen esiintyi edukseen viime sunnuntaina MP:n edustusjoukkueen ottelussa EIF:iä vastaan tultuaan vaihdosta kentälle reilun tunnin pelin jälkeen ja syötti Otto Ruopin tekemän MP:n kavennusmaalin. Torstaina Kerminen hakee jatkoa hyvälle vireelleen MP/SavU:n joukkueessa ja tavoittelee vielä edellään joukkueen maalipörssissä olevia Veikko Karttusta, Valtteri Nikulaista ja Santeri Karjalaista.

Länsi-Savon otteluennakko on luettavissa täältä

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
5 Mikko Haponen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Veikko Karttunen
10 Peetu Kerminen
12 Riku Piispa (Mv)
13 Eero Ylönen
14 Martti Mäkelä
15 Otso Hynönen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
18 Konsta Torniainen
21 Eino Kurvinen
22 Aapo Karttunen
24 Jesse Jäppinen
26 Ville Laiho
27 Joona Kuismala