Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: Kolmosen kevätkierros päätökseen sarjakärki MyPa:n vieraana


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: MyPa-MP/SavU
pe 7.7. klo 18.30 KSOY Stadion TN, Myllykoski

MP/SavU:n kevätkierros Kaakon Kolmosessa päättyy kovimmalla mahdollisella tavalla, kun joukkue matkustaa sarjaa johtavan MyPa:n vieraaksi Myllykoskelle. KSOY Stadionin tekonurmella pelattava kamppailu alkaa perjantaina 7.7. klo 18:30.

Perjantain kamppailussa kohtaavat kaksi vahvassa pisteputkessa seilaavaa joukkuetta. Joukkueiden viimeisessä viidessä pelaamassaan ottelussa ainoa joukkue, joka on onnistunut pisteitä niiltä viemään on heinolalainen Union Plaani. MP/SavU:n vieraana Union Plaani sai tasapelipisteen 4-4 (3-1) päättyneestä kamppailusta ja MyPa:a vastaan puolestaan Union Plaani nousi toisella puoliajalla kotivoittoon yhden miehen alivoimalla pelatessaan  lukemin 3-2 (1-2).

Korkeammilla sarjatasoilla kuin Kolmosessa pelaamaan tottunut MyPa tähtää tosissaan nousuun kauden päätteeksi ja onkin varmasti kotikentällään kivenkova vastustaja. Jussi-Pekka Rämä palasi MyPa:an yhden MuSa:ssa Kakkosta pelaamansa kauden jälkeen ja on ollut tälläkin kaudella totuttuun tapaansa murskaavan tehokas. Rämä on viimeistellyt kymmenessä pelaamassaan ottelussa jo peräti 18 maalia, joten miehen vaarallisuudesta ei tarvitse erikseen mainita sen enempää. MyPa on vahvistunut viime kauden jälkeen Rämän lisäksi muillakin paluumuuttajilla, kun mm. Simo Majander, Joakim Joutjärvi, Jari Hassel, Tommi Roponen ja Väinö Hietala palasivat takaisin MyPa-paitaan.

MP/SavU:n viime kierrokset ovat siis sujuneet pisteiden valossa mukavasti, mutta otteissa on esiintynyt myös ailahtelevaisuutta. Etenkin johtoasemassa pelaamisessa toisella puoliajalla joukkueella on vielä parannettavaa, jotta turhilta pistemenetyksiltä jatkossa vältyttäisiin. Tehoja joukkueesta on viime kierroksilla löytynyt kiitettävällä tavalla ja maalinteossa onkin onnistuttu laajalla rintamalla. Joukkueen maalipörssin kärjessä on kahdeksalla osumallaan nuori Veikko Karttunen ja kakkoseksi on kuin varkain hiipinyt kuusi kertaa maalinteossa onnistunut Valtteri Nikulainen ohi työesteiden vuoksi muutaman pelin sivussa olleen Santeri Karjalaisen. Myös Ossi Torniainen ja Peetu Kerminen ovat viime otteluissa päässeet jälleen maalien makuun.  MP/SavU:n kokoonpanosta puuttuu muutama maanantaina varusmiespalveluksensa aloittanut pelaaja luottotoppari Ville Laihon johdolla, mutta heitä korvaavat mm. paluun kentille loukkantumisesta toipumisen jälkeen tekevä Aapo Nykänen sekä edustusjoukkuelainat Peetu Kerminen ja Rasmus Lehtonen.

Kotijokkueen ennakkotunnelmat ovat luettavissa täältä.

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (Mv)
4 Tuomas Tontti
5 Mikko Haponen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Peetu Kerminen
10 Veikko Karttunen
12 Riku Piispa (Mv)
13 Eino Kurvinen
14 Martti Mäkelä
15 Otso Hynönen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
18 Perttu Kosonen
19 Miro Kekkonen
22 Aapo Karttunen
25 Lauri Pulkka
27 Rasmus Lehtonen