Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: Hänskin perjantai-illassa paikallisderby MP/SavU-MiPK


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

 

Ennakko: MP/SavU – MiPK
pe 26.5. klo 18.30 Hänninkenttä TN, Mikkeli

Miesten Kolmonen jatkuu perjantai-iltana jännittävällä paikallisderbyllä, kun MP/SavU:n vieraaksi Hänskin tekonurmelle saapuu paikallisvastustaja MiPK. Rantakylän nurmella alun perin pelattavaksi aiottu ottelu jouduttiin siirtämään Hänskiin Rantakylän nurmikentän kastelujärjestelmän rikkouduttua ja vian aiheuttaman kuivuuden tehtyä kentän pelikelvottomaksi.

Vierasjoukkue MiPK on neljästä pelaamastaan ottelusta kerännyt viisi pistettä, kun joukkue on sarjanousija Kotkan Jäntevästä saavuttamansa voiton lisäksi pelannut tasan sekä KoPa:n että MyPa:n kanssa. Ainoan tappionsa on MiPK toistaiseksi kärsinyt Kultsu FC:lle. MiPK:n sisäisen maalipörssin kärkinimenä komeilee kolmella tehdyllä maalillaan vielä viime kaudella MP/SavU:ssa pelannut MP:n juniorikoulun kasvatti Aaro Hyvönen. MiPK:n joukkue vilisee muutenkin MP- tai SavU-taustaisia pelaajia, joten kamppailusta on siinäkin mielessä tulossa mielenkiintoinen.

MP/SavU on onnistunut keräämään neljästä pelaamastaan ottelusta vasta kolme sarjapistettä, jotka kaikki kertyivät joukkueen pistepussiin kotivoitosta FC LaPa:a vastaan. Tuossa ottelussa syntyi peräti kolme MP/SavU:n sarjassa toistaiseksi tekemästä neljästä maalista, eikä joukkueessa ole toistaiseksi yhtään yli yhden maalin viimeistellyttä pelaajaa. LaPa-voiton lisäksi joukkueen plakkarissa on tappiot HaPK Edustusta, KJP:tä ja PeKa:a vastaan. Aiemmissa otteluissa todella nuorella joukkueella pelannut MP/SavU saa tällä kertaa mukaan myös hieman enemmän kokemusta, kun edustusjoukkueesta mukaan saadaan peliaikaa hakemaan ja näyttöjä antamaan mm. Peetu Kerminen, Jesse Kilpeläinen, Egzon Avdi ja Tobi.

MP/SavU:n kotiotteluissa kaudella 2023 kotijoukkueen parhaan pelaajan valitsee yleisö. Joukkueen Kivijalka-pelaajaksi valittu pelaaja saa palkinnoksi Ravintola Kivijalan pizzalahjakortin samoin kuin yksi onnekas äänestykseen osallistunut. Äänestys on mahdollista koko ottelun ajan MP:n Facebook-sivulla.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan Hänskin huoltorakennuksen kulmassa.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ).

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Timi Heikkinen (mv)
2 Mikko Haponen
4 Tuomas Tontti
5 Aapo Karttunen
7 Veikko Karttunen
8 Ossi Torniainen
9 Jimi Teittinen
10 Peetu Kerminen
12 Riku Piispa (mv)
13 Eelis Valjakka
14 Martti Mäkelä
15 Jesse Kilpeläinen
16 Konsta Torniainen
17 Valtteri Nikulainen
19 Oluwatobi Babatunde Adeleke
20 Ville Laiho
21 Santeri Karjalainen
22 Egzon Avdi