Tuomo Hiltunen,  Reetu Räsänen, Iiro Äijö, Vincent Bikana, Juuso Liukkonen, Denis Lima de Assis,  Matti Kohonen, Jiri Haikonen, Joonas Nissinen, Janne Kuhmonen, Juuso Tarvainen

Lasse Loukoila, Filipe Mello, Tomi Janhunen, Joonas Kimari, Antti-Ville Räisänen

Vaihdot:
61. Denis Lima de Assis <-> Joonas Kimari
79. Juuso Liukkonen <-> Tomi Janhunen

Otteluraportti:
MP matkasi tänään aikaiseen aamulla Kuopioon, missä toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa vastaan asettui KuPS:n farmijoukkue KuFu-98. Vauhdikas ottelu päättyi kotijoukkueen loppuhetkien maalilla 3-2(1-1) – kuopiolaisten voittoon.

MP:n peli oli vielä ottelun alussa vähän kankeaa ja peli alkoikin kotijoukkueen hallinnassa. MP:n alakerta joutui rikkomaan Eetu Rissasta maalipaikassa ja tuloksena oli rangaistuspotku, jonka KuPS:n kamerunilainen keskuspuolustaja Tabi Manga laukoi maaliin ja KuFu siirtyi johtoon jo 6. peliminuutilla. Avausosuman jälkeen kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia, mutta MP:kin sai rankkarin reilun vartin pelin jälkeen, kun kuopiolaisten puolustus kaatoi Deniksen rangaistusalueen kulmassa. Tästä tilanteesta tuomitusta rankkarista Juuso Liukkonen tasoitti ottelun. Ottelu jatkui vauhdikkaasti, mutta kumpikaan joukkue ei saanut luotua kunnon maalipaikkoja ja tauon viettoon mentiin 1-1 -tasalukemissa.

Toisellakin puoliajalla kotijoukkue oli hiukan niskan päällä ja pelitapahtumia oli enemmän MP:n kenttäpuoliskolla. KuFu sai useita kulmapotkuja ja yhdestä näistä tulikin johto-osuma, kun Tabi Manga puski ylärimaan ja paluupallossa ensimmäisenä oli kroatilainen Vinko Soldo, joka puski takanurkkaan, 2-1. MP ei kuitenkaan antautunut, vaan reilu viisi minuuttia myöhemmin pallon riiston jälkeen Janne Kuhmonen laukoi hienosti takanurkkaan ja peli oli tasan 2-2. Ottelu näytti jo päättyvän tasan, mutta muutama minuutti ennen täyttä aikaa kuopiolaisten vaihdosta tulleet pelaajat järjestelivät KuPS:n saksalaiselle hyökkääjälle Cem Felekille paikan, josta hän varmasti viimeisteli loppulukemiksi 3-2.

Päävalmentaja Janne Wilkman oli tyytyväinen päivän ottelun antiin, vaikka loppuhetkien tappio harmittikin.

– Saatiin juuri sellainen harjoituspeli kuin oli ajatuskin. KuFu oli liikkeellä hyvällä ryhmällä ja pääsimme harjoittelemaan tänään sekä puolustuspelaamistamme että avaamista korkealta prässäävää joukkuetta vastaan. Pari erikoistilannemaalia toki harmittaa, mutta muuten näin taas paljon positiivisia asioita pelaamisessamme.

– Teimme tänään vielä muutamia kokeiluja ja osa pelaajista paranteli pieniä vaivojaan. Puolentoista viikon päästä pelataan pre-seasonin viimeinen ottelu ja sen jälkeen aletaan sitten kamppailemaan sarjapisteistä.

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä.

Kolmen viikon päästä alkavaa sarjaa ennen MP ei pelaa enää kuin yhden harjoitusottelun, kun pääsiäisen jälkeen keskiviikkona Urpolassa vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja Pallo-Kissat.