RAPORTTI: Imatralla ei nähty maaleja


MP ja PEPO pelasivat vauhdikkaan pelin Imatralla.

1.4.2023 harjoitusottelu: PEPO-MP 0 – 0

MP:n kokoonpano:
Aleksi Honka-Hallila, Benjamin Urgenc (81. varoitus), Samuli Hölttä, Rasmus Lehtonen, Joel Laitinen, Santeri Stenius, Tobi, Niklas Orjala, Eero Ylönen, Niila Forsell, Joona Kuismala

Vaihtopelaajat:
Jonne Uronen, Väinö Vehkonen, Peetu Kerminen, Alhassan Temitope Rufai, Valtteri Nikulainen

Vaihdot:
37. Niila Forsell <-> Peetu Kerminen
59. Tobi <-> Valtteri Nikulainen
77. Santeri Stenius <-> Väinö Vehkonen (85. varoitus)
88. Eero Ylönen <-> Alhassan Temitope Rufai

Otteluraportti:
Parin viikon päästä Ykkösen aloittava MP pelasi tänään toiseksi viimeisen harjoitusottelun, kun Imatralla vastaan asettui Kakkoseen tippunut PEPO. Ottelu oli vahdikas ja vieraat olivat hallitsevampi osapuoli, mutta maalit jäivät tällä kertaa tekem

Ottelu alkoi tunnustellen, mutta hiljalleen vieraat ottivat pelin hallintaansa. 13. peliminuutilla oli avausmaali todella lähellä, kun Rasmus Lehtonen pääsi puolittain karkuun Samuli Höltän loistavasti pitkästä syötöstä, mutta pallo osui takatolppaan ja kimposi pois. MP hyökkäsi monipuolisesti ja PEPO oli aika lailla puolustusasemissa. Santeri Stenius ja Eero Ylönen pääsivät useampaan kertaan yrittämään maalintekoa, mutta Niko Pienmunne PEPO:n maalilla teki lukuisia torjuntoja ja piti maalinsa puhtaana. Vähän ennen taukoa PEPO muutti vähän ryhmitystään ja sai rivejään kasaan. Ensimmäisellä jaksolla Aleksi Honka-Hallilla ei joutunut tekemään yhtään torjuntaan, kun MP puolusti hyvin ja tiiviisti pitäen PEPO:n poissa maalipaikoilta.

Toisen jakson alkuun MP:llä oli heti pari paikkaa siirtyä johtoon, mutta Pienmunne torjui Ylösen yrityksen ja Stenius laukoi ohi. Toisella jaksolla peli oli tasaisempi ja PEPO:llakin oli muutama puolittainen paikka. Honka-Hallila hoiti kuitenkin nämä tilanteet varmasti ja MP:n maali pysyi koskemattomana ensimmäistä kertaa tällä preseasonilla. Molemmat joukkueet hakivat loppuun asti maalia ja välillä tunteetkin kuohahtivat. Tänään ei kuitenkaan maaleja nähty ja ottelu päättyi 0-0 -lukemiin.

Päävalmentaja Juha Pasoja löysi omiensa pelistä paljon hyvää, vaikka maalit jäivät tänään tekemättä.

– Tämä oli meiltä tähän asti ehjin ysikymppinen, vaikka toinen jakso ei ollut meiltä niin vahva kuin ensimmäinen.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä tämän talven parasta peliä. Peli rullasi hyvin molempiin suuntiin ja hyökkäsimme hyvin, ainoastaan maalit jäivät tekemättä.

– Pelissä oli kuitenkin paljon hyviä aihioita, vaikka poissaoloja oli paljon. Koko joukkue esiintyi tänään hyvin, mutta etenkin Niklas Orjala vasempana puolustaja aiheuttaa nyt valmennukselle haasteita hyvillä otteillaan ja nuori Joona Kuismala pelasi topparina vahvasti.

– Tästä on hyvä jatkaa viimeistelyä kohti kahden viikon päästä alkavaa Ykköstä!

Seuraava ja viimeinen MP:n harjoitusottelu ennen Ykkösen alkua on kiirastorstaina, jolloin jalkapallohallissa vastaan asettuu JJK.