MP:N KAUSARIHAASTEESSA KAIKKIAAN 1 179 VARAUSTA


Mikkelin Palloilijoiden tammikuun lopussa aloittama kausarihaaste päättyi helmikuun loppuun. Kampanja pääsi hienosti asetettuun tavoitteeseen, joka oli 1 000 sitovaa ennakkovarausta. Kaiken kaikkiaan kampanjahintaisia kausikortteja varattiin 1 179 kappaletta.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on todella tyytyväinen kampanjan onnistumiseen.

– Totta kai uskoimme, että pääsemme asetettuun tavoitteeseen, mutta se kävi nopeammin kuin arvelimme. Tästä isot kiitokset kaikille varauksen tehneille!

– Nyt alkaa täällä toimistolla ponnistelut, että saamme laskutuksen ja korttien jaot hoidettua maaliin. Tästä voi kuitenkin hyvillä mielin jatkaa kohti huhtikuun lopussa alkavia sarjapelejä!

Tässä vähän lisätietoa kampanjaan osallistuneille:
Yksityishenkilöille lähetetään lähiaikoina sähköpostiin lasku, jonka voi maksaa verkkopankissa. Verkkopankissa maksettaessa lasku tulee maksaa siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Laskun voi maksaa myös käteisellä tai Smartum kulttuuriseteleillä, Sporttipassilla (ePassi) sekä Virikeseteleillä MP:n toimistolla (Nuijamiestenkatu 1). Toimisto on arkisin auki klo 10-15, mutta on hyvä varmistaa etukäteen (puh. 044 978 7338), että toimistolla ollaan paikalla.

Yritykset saavat laskun itse antamiensa laskutusohjeiden mukaisesti.

Maksettujen kausikorttien toimituksesta tiedotetaan erikseen lähiaikoina!

Jos sinulla on toiveita toimitustavan suhteen tai jotain kysyttävää kampanjan tiimoilta, niin ota yhteyttä MP:n toimistoon (toimisto(at)mikkelinpalloilijat.fi).

Mikkelin Ravirata osallistui myös kampanjaan ja kun tavoite täyttyi, niin kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 20 kpl Mikkelin Raviradan kauden 2018 kausikorttia.

Seuraavia henkilöitä onnisti arvonnassa:
Juha Ahokas
Tuomas Airaksinen
Matti Eskelinen
Ville Haapala
Esa Halinen
Jorma Halme
Rami Hintikka
Jukka Härkönen
Teemu Ikonen
Markus Kaihola
Mikko Kontti
Veikko Kortelainen
Jussi Levonen
Hanne Manninen
Teemu Matilainen
Antero Penttinen
Terttu Somero-Torniainen
Ari Tapio
Hannu Wetterstrand
Timo Äijö

Lisäksi tuhannennen varauksen tehnyt Tero Pettinen palkitaan Gigantti Mikkelin lahjoittamalla langattomalla kaiuttimella.