MP:N KAUSARIHAASTE PÄÄSI TAVOITTEESEEN


Mikkelin Palloilijoiden tammikuun lopussa aloittama kausarihaaste pääsi asetettuun tavoitteeseen, joka oli 1 000 sitovaa ennakkovarausta. Kampanjahinta kauden 2018 MP:n Kakkosen kotiotteluihin oikeuttavalle kausikortille on ollut 29 € eli reilu 2,50 € per peli. Nyt kun tavoite on täynnä, kampanjaa jatketaan vielä reilu viikko eli kampanja päättyy helmikuun loppuun (keskiviikko 28.2).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kampanjaan tapahtuu täällä, laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)mikkelinpalloilijat.fi tai paperilomakkeella Sokoksen miesten osaston kassalla 2. kerroksessa.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on todella tyytyväinen varausten määrään ja kampanjan toteutumiseen.

– Tästä saatiin hiljaisimmille talvikuukausille kivasti toimintaa ja aktivoitua ihmisiä. Päällimmäisenä tarkoituksena meillä on täyttää Urskin katsomot kesällä! Tästä on hyvä jatkaa kohti huhtikuun lopussa alkavaa sarjaa.

Mikkelin Ravirata osallistui myös tähän kampanjaan ja kun 1 000 kausikorttivarauksen raja ylittyi, niin kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 20 kpl Mikkelin Raviradan kauden 2018 kausikorttia. Lisäksi tuhannennen varauksen tehnyt Tero Pettinen palkitaan Gigantti Mikkelin lahjoittamalla langattomalla kaiuttimella.