MP VIETTÄÄ HIIHTOLOMAA


Perjantaina ottelu KTP:tä vastaan päättyi niukkaan 3-2 -tappioon (Kuva: Mikko Mäkelä)

Vuoden vaihteen jälkeen edustusjoukkue harjoitteli seitsemän viikkoa ja pelasi kaksi harjoituspeliä (JJK-MP 0-0 ja KTP-MP 3-2). Nyt joukkue pitää pienen tauon yhteisharjoituksista ja palaa taas tulevana sunnuntaina yhdessä harjoittelemaan.

Päävalmentaja Janne Wilkman on ollut tyytyväinen näkemäänsä harjoituksissa ja peleissä, vaikka vielä tekemistä riittääkin ennen kuin sarjaottelut alkavat huhtikuun lopussa.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten pelaajat ovat laittaneet itsensä likoon niin henkisesti kuin fyysisestikin raskaalla jaksolla. Kaikki ovat ansainneet nyt pienen huilin, jonka jälkeen lähdetään sitten viimeiselle harjoitusjaksolle ennen sarjakauden alkua.

– Sekä JJK- että KTP-otteluissa saimme ylemmän sarjatason joukkueita vastaan hyvää infoa, missä mennään pelillisesti ja yksilötasolla. Olemme saaneet pelillisiä asioita paljon eteenpäin, mutta vielä meillä riittää töitä ennen sarjakauden alkua.

Tällä hetkellä pelaajasopimuksia on 21, mutta joukkueen rakentaminen on vielä kesken. Neuvotteluja käydään koko ajan ja vielä on tulossa pelaajia näytille.

– Haemme ryhmäämme vielä muutamia pelaajia, jotta saamme riittävästi leveyttä. Tulemme testaamaan maaliskuussa vielä pelaajia, mutta tärkeintä on, että löydämme sellaiset pelaajaprofiilit, jotka sopivat kokonaisvaltaisesti juttuumme. Jos sellaisia ei löydy, emme tule ottamaan ketä tahansa.

Maaliskuussa MP pelaa kaksi harjoitusottelua. Urpolaan saapuu vieraaksi lauantaina 10.3. Huima ja pari viikkoa myöhemmin PEPO.