MP KIINNITTI VINCENT BIKANAN PUOLUSTUKSEENSA


#5 Vincent Bikana on tämän viikon ollut joukkueen mukana.

Kuukauden päästä Kakkosen A-lohkossa pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Vincent Bikana on allekirjoittanut vuoden pelaajasopimuksen. MP:llä on kasassa kaikkiaan kaksikymmentäviisi sopimusta ja joukkue kauden koitoksiin on nyt kasassa.

26 -vuotias kamerunilainen toppari Vincent Bikana on uransa aikana pelannut Brasiliassa, Sveitsin ja Romanian pääsarjoissa sekä viimeksi Malesiassa. Bikanalta löytyy myös kuusi maaottelua Kamerunin U20 -maajoukkueessa. Bikana on ollut vajaan viikon Mikkelissä ja pelimies odottaa innolla tosipelien alkua.

– Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen ja lupaan antaa kaikkeni joukkueen ja seuran eteen. Minut on otettu todella hyvin joukkueessa ja seurassa vastaan.

– Tarkoitus on tehdä kovasti töitä ja oppia uutta joka päivä sekä kehittyä entisestään jalkapalloilijana. Suomesta ja Mikkelistä minulla ei vielä kamalasti ole kokemuksia, mutta kaikki vaikuttaa mielenkiintoiselta. Seuran historiaan olen jo ehtinyt tutustumaan ja nyt lähdetään nostamaan joukkuetta taas ylöspäin.

– Meidän pitää tehdä kovasti töitä joukkueena ja kaikkien muidenkin, kuten valmentajien, seuran johdon ja kannattajien, pitää toimia yhdessä, niin hyvä tästä tulee.

Isokokoinen Bikana teki heti harjoituksissa vaikutuksen päävalmentaja Janne Wilkmaniin.

– Onnistuimme saamaan tälle sarjatasolle todella kovan topparin.

– Kartoitin meille eri vaihtoehtoja pitkin talvea, mutta näytti että meidän kriteerejä täyttävää pelaajaa ei löydy. Sain yllättäen yhteydenoton viime viikolla tutulta pelaaja-agentilta ja asiat etenivät nopeasti.

– Vincent on ollut tämän viikon Mikkelissä ja teki vaikutuksen heti ensimmäisestä harjoituksesta alkaen sekä pelillisillä taidoillaan että ammattimaisella asenteellaan.

– PEPO -ottelussa testissä ollut Tiago Cortes ei jatka enää joukkueen mukana.

#5 Vincent Bikana
s. 26.2.1992
puolustaja
pituus/paino: 188/88
aikaisemmat seurat: Corinthians B, Olé Brasil, Neuchâtel Xamax, Petrolul Ploieşti, Terengganu FC