MP KIINNITTI LUPAAVAN JUNIORIKOLMIKON USEAMMAKSI VUODEKSI


#20 Viljami Jurvanen, #21 Leevi Leinonen ja #44 Niila Forsell ovat tehneet useampi vuotiset pelaajasopimukset.

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelejä jatkava Mikkelin Palloilijat on tehnyt useamman vuoden pelaajasopimukset kolmen juniorinsa kanssa. Niila Forsell ja Leevi Leinonen tekivät kolmen vuoden ja Viljami Jurvanen kahden vuoden sopimukset. Tällä hetkellä MP:llä on 21 pelaajasopimusta.

Keskikentällä taidokkaita otteita esittänyt Niila Forsell, 16 on aloittanut jalkapallouransa Mäntyharjun Jäntevässä, mutta jo vuodesta 2012 lähtien edustanut MP:tä. Niila on älykäs pelaaja, jonka vahvuus on pallollinen tekeminen, mutta fysiikka vaatii vielä lisää treeniä. Monivuotinen sopimus tuntuu nuoresta pelimiehestä hyvältä.

– Onhan se hieno tunne laittaa nimeä paperiin ja lyödä kättä päälle. Kiva nähdä, kun kova työ palkitaan tällä tavalla ja luottoa löytyy!

– Tavoittaa on saada edustusjoukkueessa mahdollisimman paljon minuutteja ja tietenkin kehittyä pelaajana.

Leevi Leinonen, 17 on vaarallinen, yllättävä ja nopea hyökkäyspään pelaaja, joka aloittaa nyt viidennen kauden MP:n riveissä. Leevi on viime vuosina ottanut isoja harppauksia kehityksessä eteenpäin ja esiintynyt miehekkäästi sekä MiPK- että JJK -harjoitusotteluissa. Jalkapalloilijan urasta haaveileva Leevi on intoa täynnä kolmevuotisesta sopimuksesta.

– Tuntuu hienolta, että saan tällaisen mahdollisuuden ja tästä saa huomattavasti lisää intoa harjoitteluun.

– Toivon, että kehitys jatkuu edelleen!

Keskikentällä kovasti töitä tekevä Viljami Jurvanen, 18 aloittaa Leinosen tapaan viidennen kauden MP:ssä. Viljami pelasi jo viime kaudella kahdessa Suomen Cupin pelissä edustusjoukkueen riveissä. Nuoren pelimiehen tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon.

– Kun tulee käsky kentälle, niin pyrin mahdollisimman paljon auttamaan joukkuetta omalla panoksellani.

– Hyvällä fiiliksellä tässä ollaan ja on hienoa, että on mahdollisuus päästä pelaamaan kovempia pelejä ja harjoittelemaan laadukkaasti.

Päävalmentaja Janne Wilkman ottaa tyytyväisenä juniorikolmikon joukkueeseensa.

– Kaikki kolme ovat harjoitelleet marraskuusta alkaen mukanamme ja osoittaneet potentiaalinsa. Nämä sopimukset ovat panostusta tulevaisuuteen ja ovat osa sitä pitkäjänteistä työtä, jota olemme seurassa tekemässä. Junioripuolen toiminnan tasoa on saatu nostettua viime vuosina paljon ja edustusjoukkueen tehtävänä on olla jatkumona tälle työlle.

Pelaajasopimukset 7.2.2018:
#2 Matti Kohonen
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#6 Ozeias Graciano
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#9 Juuso Liukkonen
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Jonne Uronen (mv)
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#17 Mehdi Mohammadi
#20 Viljami Jurvanen
#21 Leevi Leinonen
#23 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
#33 Sammy Ndjock (mv)
#44 Niila Forsell
#77 Sami Kariniitty