MIKKELIN PALLOILIJAT JA SAVILAHDEN URHEILIJAT OVAT TEHNEET FARMISOPIMUKSEN


Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Kaakon Kolmosen Savilahden Urheilijat ovat tehneet tulevaa kautta koskevan farmisopimuksen, jonka avulla pelaajaliikenne seurojen välillä on helpompaa. Yhteistyössä on paljon muutakin hyvää kuin pelaajien helpompi siirrettävyys.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen solmittuun sopimukseen.

– SavU oli meille luonteva yhteistyöseura ja uskon, että tämän sopimuksen kautta saamme kehitettyä koko mikkeliläistä jalkapalloa. Farmisopimuksen kautta pystymme tarjoamaan nuorille pelaajillemme hyvän väliportaan A-nuorista edustusjoukkueeseen ja lisäksi niille pelaajille riittävästi pelituntumaa, jotka jäävät edustusjoukkueessa pienemmille peliminuuteille tai ovat palaamassa pelikentille loukkaantumisen jälkeen.

SavU:n puheenjohtaja Pekka Ripatti näkee yhteistyön todella positiivisena ja tällä saadaan mikkeliläistä jalkapalloa kehittymään.

– Olemme todella tyytyväisiä farmisopimukseen ja yhteistyön alkamiseen. Tämä yhteistyö kehittää varmasti jo tulevaksi kaudeksi molempien seurojen toimintaa ja ennen kaikkea pelaajille sekä mikkeliläiselle jalkapallolle tämä on hyvä juttu.