JUNIORIT: MP-junioreilla menestyksekäs kevätkausi


MP P14 ja P15 junioreiden voittokkaat joukkueet.

Viime viikonloppuna saatiin osa junioreiden kevätkierroksista päätökseen. Jos edustusjoukkueen esitykset ovat tähän mennessä jättäneet vielä toivomisen varaa, niin junioripuolella on tullut hienosti menestystä. Viime lauantaina MP:n P13 ja P15 hoitivat omat Etelän Ykkösen karsintapelit voitokkaasti ja jo aikaisemmin P14 voitti Etelän Ykkösen tappioitta.

Jos tarkastellaan P17-20 SM-karsintasarjaa ja Ykköstä sekä P13-15 sarjoja, joihin ei pääse ilmoittautumalla vaan niihin pitää päästä pelaamalla (Etelä ja Pohjoinen Liiga sekä Etelä ja Länsi Ykkönen), niin kaikissa syksyn sarjoissa edustus löytyy yhdellätoista seuralta, joista yksi on Mikkelin Palloilijat. Melkein kaikki nämä seurat ovat isojen kaupunkien toimijoita, mutta joukossa löytyy myös Mikkeli ja Rauma (Pallo-Iirot). Osalla seuroilla on myös Yj-joukkueita eli joukkueissa pelaa pelaajia useammasta seurasta.

Noin 600 juniorin seurana MP:n junioritoiminta on tällä hetkellä hyvällä tasolla. Seuraa ja sen toimintaa on tarkoitus kehittää käynnissä olevilla rekrytoinneilla pelaaja- ja valmennuskehitykseen.

Myös pienemmissä junioreissa on tehty ja tehdään hyvää työtä. P12 ja nuoremmissa junioreissa alueellisiin sarjoihin osallistuu useampi joukkue per ikäluokka ja nuoremmat ikäluokat pelaavat lisäksi Lumme-Liigaa, jossa on kevään aikana ollut kolme ottelutapahtumaa. Lisäksi nuorimmat juniorit osallistuvat aktiivisesti alueen turnauksiin useamman joukkueen voimin.

MP:ssä varmasti kasvaa uusia topikeskisiä!

MP P13