JUNIORIT: MP aloittaa taas perhefutiksen


Emmi Kuitunen toimii MP:n perhefutiksen vetäjänä.

Palloliitto lanseerasi keväällä 2017 Perhefutis -toimintamallin, jossa perheen pienimmät pääsevät leikkimään, liikkumaan ja tutustumaan jalkapalloiluun oman aikuisen kanssa. Mikkelin Palloilijat oli toiminnassa mukana muutama vuosi sitten ja nyt toiminta polkaistaan yhdessä Meijän Mikkeli Sport -hankkeen kanssa tammikuussa uudestaan käyntiin.

Perhefutiksessa leikitään tuttuja ja uudempia leikkejä, temppuillaan aikuisen avulla sekä harjoitellaan erilaisia liikunnallisia taitoja pallon kanssa ja ilman. Viimeksi pienin osallistuja oli vaunuissa pötköttelijä ja toiminta kiinnosti myös eskari-ikäisiä. Ikähaarukka on siis laaja.

Perhefutis alkaa tammikuun 11. päivä. Perhefutis on Saimaa Stadiumilla maanantaisin klo 18-19 ja ilmoittautuminen käynnistyy lähiaikoina MP:n nettisivuilla. Harjoituksiin tarvitaan mukaan sisäliikuntaan sopivat jalkineet ja vaatteet, juomapullo sekä leikkimieltä. Ohjaajana toimii Emmi Kuitunen ja apuohjaajina vuorottelevat MP:n junnupelaajat.

Valmennuspäällikkö Matti Kuitunen on tyytyväinen perhefutiksen paluuseen.

– Tämä on tärkeä palanen meidän pelaajaputkeemme ja yksi osa seuramme kehittämistä. Nyt löysimme sopivan vetäjän ja saamme perhefutiksen taas käyntiin.

Perhefutisvastaava Emmi Kuitunen kutsuu kaikki perheen pienimmät vanhempineen mukaan maksuttomaan toimintaan.

– Toivotaan paljon innokkaita lapsia ja vanhempia yhdessä liikkumaan Saimaa Stadiumille. Tämä on sellaista matalan kynnyksen toimintaa, mihin kaikki ovat tervetulleita. Tuu koittaa!