JUNIORIT: LähiTapiola Savo-Karjala ja MP liikuttavat yhteistyössä lähialueiden lapsia myös kesällä 2023


MP yhdessä yhteistyökumppaninsa LähiTapiola Savo-Karjalan kanssa liikuttavat lapsia LähiTapiolan LähiFutiksessa, joka on matalan kynnyksen harrastustoimintaa. LähiTapiolan LähiFutiksen tarkoituksena on kannustaa lapsia mukaan harrastustoimintaan ja sitä kautta terveellisempään elämäntyyliin. Lähifutiksessa opetellaan jalkapallon perustaitoja ja samalla myös erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä myös opetellaan liikkumaan ryhmässä ohjatusti.

LähiTapiolan LähiFutis on loistava paikka ottaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon leikin varjolla. Harjoitukset ovat alueellisesti omalla lähikentällä viikoittain kymmenen kertaa kesäkauden aikana ja kaikkien lähikenttäryhmien yhteisiin pelipäiviin kokoonnutaan neljä kertaa kesäkauden aikana. Lähikenttäharjoituksissa opetellaan jalkapallon alkeita leikin varjolla ja tietysi myös pelataan! Pelipäivissä opittuja taitoja laitetaan puntariin pelaamalla toisten lähikenttien ryhmiä vastaan samalla tutustuen muiden alueiden lapsiin.

  • Harjoituksissakin pelaaminen on vahvasti läsnä viikoittain!
  • Toimintaan voit tulla mukaan, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin pelannut jalkapalloa.
  • Toiminta on tarkoitettu kaikille 5 – 12 -vuotiaille tytöille ja pojille!

LähiTapiolan LähiFutiksen KickOff tapahtuma Urpolan tekonurmella lauantaina 27.5. klo 10-12!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä.

LähiTapiola Savo-Karjala on asiakkaidensa omistama. Yhdeksän toimistoa sekä paikallinen puhelin- ja korvauspalvelu takaavat, että asiantuntijat ovat tavoitettavissa helposti ja nopeasti. Vastuullisuus on tärkeä arvo. Erityisesti lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksien tukeminen on lähellä sydäntä, joten olemme iloisia saadessamme olla mukana juuri tässä yhteistyössä.