JUNIORIT: Jaliskoulun toisena päivänä riitti menoa ja meininkiä


Jaliskoulusta moikka!

Näin se on tiistaipäiväkin kääntynyt kohti iltaa ja meidän reippaat jaliskoululaiset ovat taas yhtä jaliskokemusta rikkaampia.

Päivään mahtui vaikka ja mitä! Pienten pelureiden suosikki leikkivarjo oli jälleen kerran menestys ja MP:n edustusjoukkueen pelaajien vierailu kentillä otettiin ilolla vastaan. Pienet naperot pääsivät pelailemaan heidän kanssa ja kuten arvata saattaa riemulla ei ollut rajaa. Akatemian puolella edustuksen miehistö hyppäsi tositoimiin ja meidän junnut saivatkin pistää parastaan harjoituskentällä. Kullanarvoisia vinkkejä kuunneltiin tarkalla korvalla ja varmasti sinne kikkavarastoon jäi paljon uutta ja treeni-intoa lisäävää motivaatiota.

Jaliskoulun puolella oli jälleen kerran mahtava meininki!! Ikätason mukaan suunnitellut harjoitteet olivat pelureiden mieleen ja parastahan se on, kun jaetaan liivit ja ohjaaja vie pallon keskelle. Ja sitten pelataan!
Huomenna onkin sitten viikko jo puolessa, mutta virtaa riittää vielä niin pelureilla kuin meidän mahtavilla ohjaajillakin!

Kentiltä kuultua…
Miun mummi teki miulle paremmat eväät kuin äiti teki eilen, kassissa on… No, en nyt muista mitä.
Miun iskä osaa potkaista isoa palloa, mutta meidän vauva ei, kun sillä ei oo edes kenkiä.
Voisin tehdä maalin tai vaikka sata, mutta meni ohi.

Tiistain kuvia löytyy täältä.