JUNIORIT: A-juniorit nousevat syksyksi Ykköseen


Tämä ryhmä kaatoi FC KTP:n 1-0 (1-0) ja pelaa syksyllä Ykkösessä.

MP:n A-juniorit varmistivat nousunsa P20 Ykköseen, kun joukkue kaatoi keskiviikkoillan jännitysnäytelmässä kotkalaisen FC KTP:n Urpolan tekonurmella lukemin 1-0 (1-0).

MP ja FC KTP päätyivät molemmat toiselle sijalle omissa Helsinki-Uusimaan P20 Kakkosen  lohkoissaan kevätkierroksen otteluiden jälkeen ja kohtasivat näin toisensa lohkokakkosten karsintaottelussa, joka pelattiin paremman lohkokakkosen eli MP:n kotikentällä. Lohkojen voittajat eli helsinkiläiset Gnistan ja LPS nousivat suoraan Ykköseen.

Helteisessä Urpolan kesäillassa pelatusta ottelusta ei vauhtia puuttunut ja kamppailusta muodostuikin varsin fyysinen. Ottelun 19. peliminuutilla MP:n Olli Kilpeläinen syötti Tuomas Jerkkolan hyvään keskityspaikkaan ja Otto Puikkonen pamautti maalin edestä pallon voimalla kotkalaisten maaliin. Osuma jäi ottelun ainoaksi ja MP pääsi juhlimaan nousua Ykköseen.

MP koki kevätkierroksen ainoan pistemenetyksensä jo sarjan avauskierroksella, jolloin lohkon voittanut Gnistan otti voiton lukemin 0-1 (0-0) Mikkelin Urpolassa pelatusta ottelusta. Gnistanille kärsityn tappion jälkeen MP ei enää päästänytkään vastustajiaan kartuttamaan pistepottiaan ja voitti kaikki sen jälkeen pelaamansa kahdeksan ottelua. Kevätkierroksen maaliero oli komea 35-8.