Otto Huuhtanen, Peetu Kerminen, Nuutti Laaksonen, Jan Heinonen, Jesse Kilpeläinen, Juuso Liukkonen

MP:n vakuuttavin pelaaja: (palkitaan LähiTapiolan tuotepalkinnolla)
Väinö Vehkonen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP pelasi tänään kauden seitsemännen Ykkösen kotiottelun, kun Urskissa vastaan tuli PK-35 Helsingistä. MP:n alavireinen heinäkuu sai jatkoa, sillä helsinkiläiset nousivat toisella jaksolla ohi ja todella tärkeät sarjapisteet matkasivat Helsinkiin 1-2(1-0) -lukemin.

Ottelun tärkeys näkyi kummankin joukkueen otteissa ja molemmat yrittävät pelata varman päälle. Puolittaisia maalipaikkoja nähtiin kuitenkin kummallakin maalilla. Antti-Pekka Kesonen laukoi yli ja vierailta Olmes Garcia pääsi parikin kertaa hyvään paikkaan, mutta Aleksi Honka-Hallilla MP:n maalilla torjui molemmat yritykset varmasti. Samuli Hölttä pääsi puskemaan Jarkko Heimosen keskityksestä, mutta pusku meni niukasti yli ja heti perään toisella maalilla Yassin Adam pääsi laukomaan, mutta laukaus meni suoraan Honka-Hallilan syliin. Garcia pääsi myös kulmapotkusta ohjaamaan, mutta tämänkin tilanteen Honka-Hallila selvitti kuten myös Esa Terävän syötön maalille. MP:n parhaat paikat tulivat erikoistilanteista ja 42. peliminuutilla Väinö Vehkonen pääsi puskemaan Jesse Jäppisen vapaapotkusta, mutta Otso Knuuttila vieraiden maalilla koppasi tämän puskun varmasti. Avausjakson lisäajalla MP iski ottelun avausosuman, kun Juuso Tarvainen puski Jesse Jäppisen kulmapotkun maalille, missä Väinö Vehkonen ohjasi pallon reidellään takatolpan juureen, 0-1. Kolmen lisäaikaminuutin jälkeen erotuomari Juuso Vuorinen vihelsi taiston tauonneeksi ja joukkueet pääsivät ansaitulle tauolle.

Vieraat tulivat toiselle jaksolle pirteästi ja pelin painopiste oli selvästi MP:n maalilla. Toisesta paikasta vieraat tulivatkin sitten tasoihin pelikellon käydessä 49. peliminuuttia. Pauli Kuusijärvi pääsi laukomaan Matias Hännisen keskityksestä. Laukaus epäonnistui, mutta maalin edessä Olmes Garcia oli ensimmäisenä pallossa ja laukoi sen verkkoon, 1-1. Kymmenen minuuttia myöhemmin MP oli jo takaa-ajajana, kun vieraat iskivät illan toisen maalinsa kulmapotkusta. Miguel Medina tarjoili kulman, Luis Rodriquez tuli voimalla palloon ja puski sen verkkoon, 1-2. Kotijoukkueen kunnon maalipaikat olivat harvassa, mutta vierailta Pauli Kuusijärvi pääsi kahdesti kulmapotkusta maalipaikkaan, mutta pusku meni yli ja laukaus ohi. MP saanut ei kotiyleisön edessä oikein kunnon kiriä aikaan, muutamaa erikoistilannetta lukuun ottamatta ja tuloksena oli kolmas peräkkäinen tappio. Näin MP valahti jo putoajan paikalle, kun PK-35 meni pisteellä ohi yhdeksänneksi.

Päävalmentaja Juha Pasoja oli pelin jälkeen pettynyt mies.

– Voittaminen on meille tällä hetkellä todella vaikeaa!

– Tässä sarjassa ei vaan riitä, että pelaa osan pelistä hyvin! Meidän boksin puolustaminen oli edelleen tänään huonoa ja niistä tilanteista kaveri iski kahdesti.

Vieraiden näkemys ottelusta löytyy täältä.

Seuraavan kerran MP pelaa Ykköstä viikon päästä sunnuntaina ja silloinkin on vuorossa kotipeli, kun EIF Iiro Äijön ja Yassin Daoussin johdolla saapuu Urskiin.