EST Palvelut -RAPORTTI: MP jatkaa Cupissa 5. kierrokselle


Otteluraportin tarjoaa: EST Palvelut

#27 Kevin Beugre sijoittaa tässä illan kolmannen maalinsa.

4.5.2022 Suomen Cup 4. kierros: SC Riverball-MP  0 – 8(0-2)

Maalit:
10. Kevin Beugre (Jesse Kilpeläinen) 0-1
31. Vaillance Nihorimbere (Antti-Pekka Kesonen) 0-2
51. Beugre (Kesonen) 0-3
53. Beugre (Arjan Goljahanpoor) 0-4
71. Goljahanpoor (Kilpeläinen) 0-5
82. Eero Ylönen (Topi Keskinen) 0-6
84. Kilpeläinen (Keskinen) 0-7
90+1. Leevi Leinonen (Nihorimbere) 0-8

MP:n kokoonpano:
Aleksi Honka-Hallila, Väinö Vehkonen, Arttu Loukiainen, Vaillance Nihorimbere, Santeri Karjalainen, Antti-Pekka Kesonen, Jonathan Dunyin, Jesse Kilpeläinen, Juuso Tarvainen, Kevin Beugre, Stephen Obeng

Vaihtopelaajat:
Otto Huuhtanen, Arjan Goljahanpoor, Nuutti Laaksonen, Valtteri Nikulainen, Topi Keskinen, Leevi Leinonen, Eero Ylönen

Vaihdot:
46. Juuso Tarvainen <-> Topi Keskinen
46. Väinö Vehkonen <-> Arjan Goljahanpoor
62. Kevin Beugre <-> Eero Ylönen
62. Santeri Karjalainen <-> Leevi Leinonen
77. Jonathan Dunyin <-> Valtteri Nikulainen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP matkusti tänään Ylämyllylle, missä Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa vastaan asettui Kolmosessa pelaava SC Riverball. Viiden voiton putkessa olleet joensuulaiset olivat tänään alakynnessä heti alkuvihellyksestä lähtien ja peli päättyi MP:n reiluun 0-8(0-2) -voittoon.

Ottelun käsikirjoitus oli selvä ottelun alusta lähtien. MP piti palloa ja SC Riverball teki parhaimpansa ja yritti puolustaa urheasti omaa maaliaan lukuisia huipputorjuntoja tehneen Anton Lindbergin johdolla. Kymmenen minuuttia kotijoukkue pystyi varjelemaan maaliaan, mutta sitten nähtiin ottelun avausmaali. MP hyökkäsi vasemmalta: Väinö Vehkosen syöttö tavoitti Jesse Kilpeläisen, joka kuljetti ja pelasi pallon Kevin Beugrelle, jonka tarkka laukaus upposi takanurkkaan, 0-1. Sitten mentiin reilu parikymmentä minuuttia ilman maalia, vaikka vierailla oli lukuisia maalipaikkoja. Etenkin Santeri Karjalainen oli vaarallinen, mutta ylärimaa lähemmäksi nuorukainen ei tänään päässyt. 32. peliminuutilla MP iski illan toisen maalinsa. Juuso Tarvainen keskitti, mutta Lindberg torjui vielä Antti-Pekka Kesosen yrityksen. Vaillance Nihorimbere oli ensimmäisenä paluupallossa ja viimeisteli varmasti, 0-2. Kotijoukkueen kontrolloidut hyökkäykset olivat vähissä ja vaikeahan se on hyökätä, kun pallo on koko ajan vastustajalla. Tauon viettoon mentiin 0-2 -lukemissa.

Tauolla molemmat suorittavat muutamat vaihdot, mutta pelin kuva oli edelleen sama: MP vei ja Riverball vikisi. Tauolta MP:ltä kentälle tulleet Arjan Goljahanpoor ja Topi Keskinen toivat lisää vauhtia vieraiden peliin. Reilun viiden minuutin pelaamisen jälkeen Kevin Beugrelle oli jo hattutemppu kasassa, kun ensin hän viimeisteli näyttävän hyökkäyksen jälkeen ja sitten sijoitti kulmapotkun jälkitilanteesta takanurkkaan. Näiden nopeiden maalien jälkeen kotijoukkueen maalivahti Anton Lindberg jatkoi loisto-otteita ja teki lukuisia torjuntoja pitäen lukemat pieninä. 70. peliminuutilla MP:n maalilla ollut Aleksi Honka-Hallila teki ottelun ensimmäisen ”torjunnan”, kun hän koppasi varmasti käsiinsä kotijoukkueen keskityksen. Heti perään pallo olikin taas kotijoukkueen maalissa, kun Arjan Goljahanpoorin ohjaus meni Lindbergin ja maalirautojen kautta maaliin. Viimeisellä reilulla kympillä vieraat onnistuvat vielä kolmesti. Ensin Topi Keskinen teki hienot esityöt, ja Eero Ylönen sekä Jesse Kilpeläinen saivat nimensä maalintekijätilastoon. Vielä lisäajalla MP iski loppunumeroiksi 0-8, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Leevi Leinonen jatkoi pallon päällään maaliin.

Päävalmentaja Juha Pasoja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Tämä oli meiltä tyylikäs suoritus! Nämä pelit heikompia joukkueita vastaan on haastavia, mutta teimme tänään hyvän työn ja hoidimme varmasti jatkopaikan.

– Vähemmälle peliajalla jääneet pelaajat saivat tänään vastuuta ja pelaamisemme näytti siltä, miltä pitikin.

– Saimme kivasti harjoitella murtautumista sekä hyökkäyspään boksipelaamista ja onnistuimme tekemään lukuisia hienoja maaleja!

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä.

MP jatkaa Suomen Cupissa 5. kierrokselle, jolla on mukana vielä 32 parasta joukkuetta. Viidennen kierroksen ottelut arvotaan ensi viikon torstaina 12.5. ja kierroksen runkopäivät ovat 24.-26.5. Ykkösen pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastaan tulee SJK Akatemia.

Ruudun ottelukooste: