EST Palvelut -ENNAKKO: Pihlajamäkeen lähdetään jatkamaan voittojen tiellä


Otteluennakon tarjoaa: EST Palvelut

Ennakko: su 29.5. klo 18.30 Ykkönen: MP-PK-35 MagneCit Areena, Helsinki

MP pelaa seuraavan Ykkösen kamppailun huomenna, kun joukkue matkaa Helsinkiin, missä Pihlajamäessä MagneCit Areenalla vastaan tulee PK-35. Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi. MP voitti harjoitusottelun juuri ennen kauden alkua 1-0. Runkosarjassa Urskissa pelattiin 1-1 -tasapeli ja Helsingissä PK-35 oli selvästi parempi 3-1 -lukemin. Alemman jatkosarjan ottelu Urskissa päättyi vieraiden 2-3 -voittoon, joten huomenna MP lähtee hakemaan ensimmäistä voittoa helsinkiläisistä Ykkösessä.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta kuusi ja kaksitoista. PK-35 on kerännyt pelaamassaan kuudessa ottelussa kaksi sarjapistettä (2 tasapeliä ja 4 tappiota; maaliero 6-15). MP on pelannut vasta neljästi ja pisteitä on kasassa seitsemän (2 voittoa, tasapeli ja tappio; maaliero 9-6).

PK-35:n kauden alku on ollut alavireinen ja joukkue on sarjataulukossa viimeisenä. Helsinkiläiset aloittivat Ykkösen kahdella tasapelillä (Gnistan ja PIF), mutta sen jälkeen on tullut neljä tappiota putkeen (PEPO, SJK Akatemia, FF Jaro ja EIF), joten tuska joukkueessa kasvaa, sillä he lähtivät taistelemaan Ykkösen kärkisijoista ja joukkueeseen on sitä silmällä pitäen hankittu iso liuta uusia pelimiehiä, kuten Tommi Tainio (JIPPO), Nuutti Tykkyläinen (JIPPO), Viljami Isotalo (FC Lahti), Rafael Zbinden (FC Aarau), Hussein Mohamed (FC Haka), Omar Jama (IF Gnistan), Mustafa Beyai (EPS) sekä kolumbialaiset Olmes Garcia ja Miguel Medina. Keskiviikkona PK-35 pääsi voiton makuun, kun Suomen Cupissa kaatui Kakkosessa pelaava Ilves-Kissat maali-iloittelun jälkeen 2-7. Kim Raimin päävalmentama joukkue haluaa varmasti huomenna ottaa kauden Ykkösen ensimmäisen voittonsa, mutta MP tekee varmasti kaikkensa, että näin ei tule tapahtumaan.

MP on pelannut vasta neljä Ykkösen ottelua ja Kokkolassa kärsityn avaustappion jälkeen PIF kaatui vieraissa 2-3, SJK Akatemian kanssa pelattiin 1-1 -kotitasapeli ja viime lauantaina FF Jaro kaatui Urskissa hyvän esityksen jälkeen 3-0 -lukemin. Keskiviikkona MP:kin pelasi Suomen Cupia ja vastaan tuli taas FF Jaro. Tällä kertaa Urskissa ei nähty maaleja, mutta MP hoiti homman rangaistuspotkukilpailussa 4-3 -lukmein ja jatkaa Cupissa 16 parhaan joukkoon. Päävalmentaja Juha Pasoja harrasti keskiviikkona aikalailla pelaajien kierrätystä ja osa pelaajista huilasi koko Cupin pelin. Huomenna kokoonpanoon palaavat keskiviikkona huilanneet Juusot Liukkonen ja Tarvainen. Topi Keskinen on vielä huomenna joukkueessa mukana, mutta sitten hän lähtee U21-maajoukkueen mukaan tärkeisiin EM-karsintaotteluihin Itävaltaa, Azerbaidzhania sekä Norjaa vastaan ja häneltä jää väliin kaksi seuraavaa MP:n Ykkösen kamppailua.

Päävalmentaja Juha Pasoja haluaa, että joukkueensa jatkaa hyviä otteita huomenna.

- Me olemme pelanneet viimeiset kolme peliä hyvää ja tasapainoista puolustuspeliä ja se on avainasemassa huomennakin. Hyökkäyspelissä on ollut hyviä juttuja, mutta myös parannettavaa rohkeudessa pelata syöttöpeliä, vaikka Urskin kentän pinta ei olekaan ollut paras mahdollinen vielä tässä vaiheessa kesää.

- PK-35 on aloittanut kautensa hieman alavireisesti ja meidän tavoite on pitää se myös sellaisena. PK:ssa löytyy taitoa sekä kokemusta, joten tuskin siellä vielä mitään paniikkinappulaa on etsitty. Vastassa on siis laadukas ja hyvin valmennettu joukkue, jolla on varmasti näyttöhaluja. Meidän tehtävä on päästä omalle hyvälle tasolle molemmissa päissä kenttää ja näin ollen kontrolloida peliä ja hakea kolme pistettä Mikkeliin.

Videoennakossa #7 Samuli Höltän ja päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista PK-35 -vieraspeliä.

Huomisen kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa: PK-35-MP 2,18 – 3,50 – 2,98.

Ottelun voi katsoa Ruudusta.

Kokoonpanossa:
2. Jarkko Heimonen
3. Väinö Vehkonen
6. Vaillance Nihorimbere
7. Samuli Hölttä
10. Arjan Goljahanpoor
11. Joslyn Luyeye-Lutumba
12. Nuutti Laaksonen
13. Otto Huuhtanen (mv)
14. Jesse Jäppinen
16. Antti-Pekka Kesonen
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
23. Eero Ylönen
24. Jesse Kilpeläinen
25. Juuso Tarvainen
27. Kevin Beugre
30. Tuomo Hiltunen (mv)
93. Juuso Liukkonen