81. Juuso Liukkonen (Vincent Bikana) 3-0

Sammy Ndjock, Reetu Räsänen, Vincent Bikana, Filipe Mello, Denis Lima de Assis, Matti Kohonen, Jiri Haikonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen, Benno Hanslian, Antti-Ville Räisänen

Tuomo Hiltunen, Iiro Äijö, Juuso Liukkonen, Aatu Manninen, Veeti Seppänen, Juuso Tarvainen, Niila Forsell

73. Denis <-> Juuso Liukkonen
80. Antti-Ville Räisänen <-> Niila Forsell

MP:n paras pelaaja: (palkitaan Dagens Restaurant Cornerin lahjakortilla)
Sammy Ndjock

Ottelun nälkäisimmät pelaajat: (palkitaan ABC-liikennemyymälöiden lahjakortilla)
MP: Janne Kuhmonen
Reipas: Irfan Sadik

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
Tänään Urskissa juhlittiin Urskissa MP:n 90 -vuotista taivalta ja samalla pelattiin Kakkosen A-lohkon ottelu MP-Reipas. Edellisen kerran joukkueet olivat kohdanneet Urskissa lähes 30 vuotta sitten. Juhlakalu MP korjasi tärkeät sarjapisteet 3-0(1-0) -lukemin.

Kotijoukkue aloitti juhlaottelun todella nihkeästi ja vieraat olivat huomattavasti pirteämpiä. Kotijoukkueella oli kuitenkin ottelun ensimmäinen maalipaikka, kun 6. peliminuutilla Joonas Nissinen laukoi Deniksen esityöstä, mutta Roope Järvinen vieraiden maalilla torjui laukauksen kulmapotkuksi. Vieraiden maalitilaston kärkimies Irfan Sadik pääsi 24. peliminuutilla loistavaan maalipaikkaan, mutta Sammy Ndjock torjui tulisen laukauksen hienosti kulmapotkuksi. Vastoin ottelutapahtumia MP siirtyi ottelussa johtoon, kun pelattiin 30. minuuttia. Jiri Haikonen nousi oikeaa laitaa ja keskitti maalille. Denis jatkoi pallon hienosti kantapäällään Janne Kuhmoselle, joka laukoi voimalla pallon verkkoon, 1-0. Pari minuuttia tästä MP oli siirtyä kulmapotkun jälkitilanteesta kahden maalin johtoon, kun Järvinen tiputti pallon, mutta Reetu Räsäsen yritys meni yläriman kautta maisemaan.  Viimeisellä vitosella ennen taukoa vierailla oli parikin mahdollisuutta nousta tasoihin, mutta Sammy Ndjock oli mies paikallaan MP:n maalilla. Ensin Ndjock torjui tolpan juuresta Riku Heinin vapaapotkun ja heti perään tuli loistavasti vastaan ja esti lahtelaishyökkääjän maalinteon. Tauon viettoon mentiin maalin kotijohdossa.

Tauolla MP muutti vähän ryhmitystään ja Juuso Tarvainen korvasi Benno Hanslianin. Toisen puoliajan alku oli vielä vieraiden hallintaa ja 49. peliminuutilla MP:tä viime kaudella edustanut Eero Karjalainen pääsi kulmapotkusta puskemaan, mutta pusku suuntautui päin Sammy Ndjockia, jolla oli helppo työ kopata pusku. Hiljalleen MP:kin pääsi paremmin peliin mukaan ja peli kulki huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla. 57. peliminuutilla Jiri Haikonen taisteli pallon hienosti itselleen kulmapotkun jälkeen ja pelasi pallon Filipe Mellolle. Mello nosti pallon maalille, missä Denis oli päineen välissä ja sai suhteellisen hiljaisesta keskityksestä puskettua pallon verkkoon, 2-0. Viitisen minuuttia myöhemmin Janne Kuhmonen pelasi itsensä hyvää laukauspaikkaan, mutta voimakas laukaus meni tällä kertaa yli maalin. Reipas ei saanut oikein minkäänlaista kiriä aikaan, mutta kertaalleen pusku vapaapotkun jälkitilanteesta meni niukasti ohi MP -maalin. Joonas Nissinen oli lisätä MP:n johdon jo kolmeen, mutta laukaus meni ohi maalin. Ottelun 3-0 -loppulukemat nähtiin 83. peliminuutilla, kun Vincent Bikanan pitkäsyöttö linjan taakse tavoitti Juuso Liukkosen, jonka laukaus ohitti hienosti Roope Järvisen. Loppu olikin sitten aikamoista pelailua ja loppuvihellyksen odottamista. Lopulta reilun kolmen minuutin lisäajan jälkeen erotuomari Joona Kontinen vihelsi ottelun päättyneeksi ja näin MP otti kolmannen peräkkäisen voiton ja kun samaan aikaan JIPPO jäi tänään yllätys yllätys 0-0 -tasapeliin Mehtimäen muovilla JäPS:iä vastaan, niin MP johtaa jo kahdeksalla pisteellä Kakkosen A-lohkoa.

Päävalmentaja Janne Wilkman oli tyytyväinen voittoon, vaikka omiensa peli olikin aika nihkeää.

- Ottelun alku oli meiltä todella nihkeä ja Reipas oli huomattavasti terävämpi. Onneksi saatiin avausmaali, mikä helpotti tekemistämme. Toiselle jaksolle muutettiin vähän ryhmitystä ja saimme peliä paremmin kontrolliin.

- Sammy oli tänäänkin mies paikallaan ja teki muutaman todella loistavan torjunnan. Hän antoi meille mahdollisuuden voittaa!

- Vaikka meillä on jo turvallinen sarjajohto, niin tässä on turha alkaa leijumaan, vaan pitää keskittyä omaan tekemiseen.

Vieraiden näkemys ottelusta löytyy täältäPietu´s Photon otoksia ottelusta täältä ja Rahikaisen Mikon täältä.

MP jatkaa otteluitaan viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkaa kuntopuntarin kärkijoukkueen JäPS:n vieraaksi Järvenpäähän.