eroakiireesta.fi -RAPORTTI: MP niukalla voitolla juhannuksen viettoon


Otteluraportin tarjoaa: eroakiireesta.fi

VJS ja MP kävivät tiukan taistelun sarjapisteistä Myyrmäessä.

19.6.2019 VJS - MP 0 - 1(0-0)

Maali:
49. Janne Kuhmonen (Joonas Nissinen) 0-1

MP:n kokoonpano:
Sammy Ndjock, Reetu Räsänen, Iiro Äijö, Vincent Bikana, Lucas dos Santos, Filipe Mello, Juuso Liukkonen, Matti Kohonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen (90+3. varoitus), Antti-Ville Räisänen

Vaihtopelaajat:
Miika Töyräs, Olli Kilpeläinen, Juuso Tarvainen, Samuli Kaasalainen, Niila Forsell

Vaihdot:
76. Filipe Mello <-> Juuso Tarvainen
89. Lucas dos Santos <-> Niila Forsell
90+4. Joonas Nissinen <-> Samuli Kaasalainen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP matkasi tänään vielä ennen juhannusta Vantaalle, missä Myyrmäen Stadionin muovilla vastaan asettui sarjanousija VJS. Ottelusta muodostui tiukka vääntö, jonka vieraat voittivat niukimmalla mahdollisella erolla, kun pisteet matkasivat Mikkeliin 0-1(0-0) -lukemin.

Molemmat joukkueet olivat pelanneet sunnuntaina, joten ottelu alkoi tunnustellen ja peliä käytiin pääasiassa keskikentällä. MP:llä oli ensimmäisellä puoliajalla pari paikkaa: Janne Kuhmonen laukoi yli ja Juuso Liukkonen pääsi laukomaan hyvästä paikasta Filipe Mellon esityöstä, mutta Lipin laukaus hiukan epäonnistui ja Elis Rintala kotijoukkueen maalilla sai torjuttua tämän yrityksen. Vantaalaisilla oli lukumääräisesti enemmän paikkoja kuin vierailla, kun kerran pallo pyöri maaliviivalla vapaapotkun jälkitilanteessa, Sammy Ndjock torjui Charles Katashiran laukauksen kulmapotkuksi ja Eetu Puro laukoi yli. Tauon viettoon mentiin keräämään voimia maalittomissa lukemissa.

Puoliajalla MP:n kopissa käytiin pelaamista tarkasti läpi ja vieraat tulivatkin hyvin peliin mukaan heti tauon jälkeen. Heti alkuun Mellon ja Iiro Äijön laukaukset menivät hiukan ohi, mutta 49. peliminuutilla MP iski avausmaalin näyttävän hyökkäyksen päätteeksi. Matti Kohonen pelasi pallon vasempaan laitaan, missä Joonas Nissinen kuljetti eteenpäin ja pelasi poikittain Janne Kuhmoselle, joka otti yhden kosketuksen ja laukoi vastustamattomasti vasurillaan, 0-1. Muutama minuutti myöhemmin Kuhmosella oli mahdollisuus tuplata MP:n johto, mutta Rintala torjui ensimmäisen yrityksen ja toisen pelasti puolustus maaliviivalta. Kotijoukkueellakin oli muutama maukas maalipaikka, mutta Sammy Ndjock MP:n maalille teki useamman loistotorjunnan. Hän mm. torjui Marko Kolsin laukauksen, Niko Strengellin vapaapotkun, Said Admed Ahmedin puskun kulmapotkusta ja nyrkkeili useamman erikoistilanteen väljemmille vesille. Varsinkin viimeiset kymmenen minuuttia ottelusta MP puolusti syvällä ja kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiä kohti Sammy Ndjockin vartioimaa maalia, mutta MP puolusti uhrautuvasti ja esti kotijoukkueen maalin syntymisen. Ottelun viime sekunneilla VJS sai vielä kulmapotkun, jonka jälkeen pallo jäi pyörimään maalin eteen, mutta MP selvisi tästäkin ja lopulta reilun 95 minuutin pelaamisen jälkeen Joonas Salminen vihelsi taistelun päättyneeksi. Näin MP palasi taas voittojen tielle harmittavan JäPS -tasapelin jälkeen ja jatkaa A-lohkon kärkipaikalla ilman tappioita.

Päävalmentaja Janne Wilkmania vielä tässä ottelussa tuurannut Ozeias Graciano oli todella tyytyväinen voittoon ja joukkueensa taisteluun.

- Tämä oli todellinen taisteluvoitto! Koko joukkue teki tänään esimerkillisesti töitä, vaikka sunnuntain peli painoi varmasti vielä jaloissa.

- Täältä lähdettiin voittoa hakemaan ja se me saatiin. Välillä meidän pelissä oli ihan hyviä vaiheita, mutta varsinkin lopussa olimme aika puolustuskannalla, mutta koko porukka teki valtavasti töitä voiton eteen.

- Tämä oli koko joukkueen voitto, mutta kyllä Sammy teki tänään useamman loistotorjunnan ja antoi meille mahdollisuuden voittaa. Olisimmehan tämän pelin voinut ratkaista aikaisemmin, mutta tänäänkin maalinteon kanssa oli haasteita.

- Tästä on nyt hyvää lähteä muutaman päivän juhannusvapaalle ja sitten ajatukset suunnataan ensi tiistain peliin.

MP pelaa seuraavan kerran ensi tiistaina, kun joukkue matkaa Lappeenrantaan, missä Kimpisellä vastaan asettuu kauden alakanttiin aloittanut PEPO.

Haluaisitko muuttaa Mikkelin seudulle? Lue lisää www.eroakiireesta.fi

Ottelun maali ja pari #33 Sammyn torjuntaa löytyvät tästä: