35. Lucas dos Santos (Joonas Nissinen) 1-0

Miika Töyräs, Reetu Räsänen (87. varoitus), Vincent Bikana, Lucas dos Santos, Denis Lima de Assis, Matti Kohonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen, Joona Mäenpää, Juuso Tarvainen, Antti-Ville Räisänen

Tuomo Hiltunen, Iiro Äijö, Filipe Mello,  Juuso Liukkonen, Tomi Janhunen, Joonas Kimari, Samuli Kaasalainen

67. Lucas dos Santos <-> Iiro Äijö
76. Joonas Nissinen <-> Samuli Kaasalainen

MP:n paras pelaaja: (palkitaan Dagens Restaurant Cornerin lahjakortilla)
Lucas dos Santos

Ottelun nälkäisimmät pelaajat: (palkitaan ABC-liikennemyymälöiden lahjakortilla)
MP: Joonas Nissinen
Sudet: Niko Nakari

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP jatkoi Kakkosen A-lohkon otteluitaan tänään tiistaina Urskissa, missä vastaan asettui Sudet Kouvolasta. Ottelu meni vieraiden käsikirjoituksen mukaan, sillä tehoton kotijoukkue ei saanut paikoistaan kuin yhden maalin ja lopussa vieraat tulivat vielä tasoihin, joten pisteet jaettiin 1-1(1-0) -lukemin.

Ottelun kulku oli alusta asti selvä; vieraat puolustivat urheasti ja MP yritti saada palloa kokeneen Ville Iiskolan selän taakse, mutta suurimmassa osassa tilanteissa kotijoukkueelta puuttui maltti ja MP sortui vääriin ratkaisuihin. Vaikka MP:n syöttöpeli oli suhteellisen heikkoa, niin laukaisupaikkoja ja lähelläpiti -tilanteita pystyttiin luomaan lukuisia. Ville Iiskola hoiti kuitenkin nämä tilanteet varmasti ja torjui mm. useamman Deniksen, Lucaksen ja Janne Kuhmosen yrityksen. Muutaman kerran kouvolalaisten alakerta sai putsattua pallon väljemmille vesille, kun Iiskola oli jo ohitettu. Ainoat vaarat paikat kotijoukkueen maalilla aiheutti muutama erikoistilanne, mutta nämä MP -puolustus Miika Töyräksen johdolla hoiti varmasti. Pelikellon käydessä 35. minuuttia MP hyökkäsi nopeasti vastaan vieraiden vapaapotkun jälkeen. Joonas Nissinen kiisi vauhdikkaasti vasempaa laitaa ja muutamakin vieraiden mies yritti kaataa Nisua, joka rynni aina päätyyn asti ja lähetti tarkan keskityksen maalille, missä Lucas puski pallon vastustamattomasti ohi Iiskolan verkkoon, 1-0. Vielä ennen taukoa MP:llä oli useampikin maalintekoyritys, mutta Denis ja Kuhmonen laukoivat yli ja Iiskola koppasi juuri ennen taukoa Deniksen puskun. Tauon viettoon mentiin MP:n maalin johdossa.

Toisen puoliajan alku oli kotijoukkueelta todella heikkoa tekemistä ja vieraatkin pääsivät paremmin peliin mukaan. Noin vartin pelaamisen jälkeen MP sai vähän paremmin juonesta kiinni ja Iiskolan vartioimalla maalilla nähtiin useampi maalipaikka. Iiskola torjui Deniksen puskun, vieraiden alakerta blokkasi Nissisen laukauksen kulmaksi ja Kuhmonen laukoi hienon kuvion päätteeksi ylärimaan. Kesken kotijoukkueen painostuksen aina vaarallinen Niko Nakari pääsi puolittaiseen maalipaikkaan, mutta maalitykin laukaus suuntautui tällä kertaa päin Miika Töyrästä. MP haki lisää vauhtia peliinsä vaihdoilla ja vaihdot piristivätkin kotijoukkueen peliä, mutta maaleja ei saatu hyvistäkään paikoista. Juuso Liukkonen laukoi läpiajon päätteeksi niukasti ohi ja Iiskola torjui sekä Antti-Ville Räisäsen sijoituksen että Samuli Kaasalaisen kovan laukauksen. Niinhän siinä sitten kävi, kuten jalkapallossa usein käy, että jos et itse tee maalia, niin kaveri sen iskee. Susien Niko Nakari pääsi paitsion rajamailta karkuun keskialueen riiston jälkeen ja Miika Töyräs sai jalkaansa Nakarin laukauksen eteen, mutta pallo meni torjuntayrityksestä huolimatta verkkoon, 1-1. Tasoitusosuman jälkeen MP muutti vielä ryhmitystään hyökkäysvoittoisemmaksi, mutta muutamaa puolittaista maalipaikkaa lukuun ottamatta kotijoukkue ei enää saanut aikaan ja pisteet tasattiin. Näin kolmen voiton jälkeen MP on pelannut jo kolmesti tasan, mutta siitä huolimatta joukkue jatkaa todella tasaisen A-lohkon kärkipaikalla.

Päävalmentaja Janne Wilkman oli todella pettynyt tasapeliin päättyneen pelin jälkeen.

– Kyllähän tämä tulos on katastrofi! Tämä oli meiltä heikko esitys, mutta siitä huolimatta meillä oli täysi mahdollisuus voittoon.

– Jalkapallo on vaan ihmeellistä, että jos et omista paikoista tee maalia, niin kaveri yleensä tekee.

– Tällaiset pelit pitää vaan pystyä voittomaan, jos ja kun halutaan mennä eteenpäin.

– Nyt tämä peli pitää käydä huolella läpi, mutta onneksi sunnuntaina on taas uusi mahdollisuus.

Pietu´s Photon kuvia ottelusta löytyy täältä ja UrheiluSuomi.comin kuvia täältä.

MP jatkaa otteluitaan tulevana sunnuntaina, kun joukkue matkaa Lahteen, missä Kisapuistossa vastaan asettuu sarjan hyvin aloittanut nousijajoukkue Reipas.