eroakiireesta.fi -RAPORTTI: MP ja JIPPO maalittomaan tasapeliin


Otteluraportin tarjoaa: eroakiireesta.fi

JIPPO ja MP jakoivat pisteet maalittomassa pelissä Joensuussa.

25.5.2019 JIPPO – MP 0 – 0

MP:n kokoonpano:
Miika Töyräs, Reetu Räsänen, Vincent Bikana, Lucas dos Santos, Filipe Mello (24. varoitus), Denis Lima de Assis, Matti Kohonen, Jiri Haikonen, Joonas Nissinen, Samuli Kaasalainen, Antti-Ville Räisänen (84. varoitus)

Vaihtopelaajat:
Tuomo Hiltunen, Iiro Äijö, Juuso Liukkonen, Joona Mäenpää, Juuso Tarvainen

Vaihdot:
44. Jiri Haikonen <-> Joona Mäenpää
46. Samuli Kaasalainen <-> Juuso Liukkonen
80. Filipe Mello <-> Juuso Tarvainen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP matkusti kauden toiseen vierasotteluun Joensuuhun, missä Mehtimäen tekonurmella vastaan asettui paikallinen JIPPO. Joensuulaiset olivat pelanneet kolme ensimmäistä ottelua maalittomasti ja sama tahti jatkui tänäänkin, sillä JIPPO ja MP tasasivat pisteet 0-0 -lukemin.

Ensimmäinen puoliaika saatiin pelata vielä kuivissa olosuhteissa ja ottelu oli enemmän vieraiden hallintaa kuin pitkillä palloilla pelanneen kotijoukkueen. Ensimmäiseen varttiin MP:llä oli pari puolittaista paikkaa, mutta Jirko Sorsa kotijoukkueen maalilla hoiti sekä Lucaksen puskun että Deniksen kaukolaukauksen varmoin ottein. Kotijoukkueella oli yksi mahdollisuus maalintekoon MP:n harhasyötön jälkeen, mutta ensimmäistä ottelua MP:n maalilla pelannut Miika Töyräs hoiti tilanteen hyvällä vastaantulollaan. Puolen tunnin kohdilla Joonas Nissinen oli pari kertaa minuutin sisään maalipaikassa, mutta Sorsa hoiti nämä tilanteet tuurilla ja taidolla. MP teki keskialueella hyviä riistoja ja yritti lähteä nopeisiin hyökkäyksiin, mutta JIPPO rikkoi näissä tilanteissa järjestään ja esti vaaralliset vastahyökkäykset. Tauon viettoon mentiin maalittomissa lukemissa.

Toinen puoliaika pelattiin sitten kosteissa olosuhteissa ja maalipaikat olivat todella vähissä. Kotijoukkue lähenteli kymmenen minuutin pelin jälkeen MP -maalia, mutta Töyräs liimasi varmasti keskelle maalia suuntautuneen puskun. MP liikutti palloa ihan mukavasti, mutta viimeisiin syöttöihin jäi kyllä toivomisen varaa ja kunnon maalipaikoille asti ei päästy. Kotijoukkue sai ainoat hässäkät Timo Tahvanaisen pitkistä sivurajaheitoista, mutta nämä MP puolusti hyvin. MP:llä oli vielä erotuomarin antamalla lisäajalla mahdollisuus tehdä maali, kun Denis pääsi Juuso Liukkosen esityöstä puolittain karkuun, mutta joensuulaisten toppari ehti juuri väliin estämään Deniksen maalintekoyrityksen. Näin ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin ja MP:n kolmen ottelun voittoputki päättyi.

Päävalmentaja Janne Wilkmanin mielestä JIPPO pelasi juuri niin kuin odotettiin.

– Ottelu oli sen näköinen kuin oletimme. JIPPO puolusti uhrautuvasti koko joukkueena ja emme päässeet riittävän laadukkaisiin maalipaikkoihin.

– Vastustajalla oli vaarallisia erikoistilanteita, mutta nämä selvitimme hyvin. Kunnon maalipaikkoja kotijoukkue ei saanut luotua.

– Huomenna käydään tämä peli läpi ja suunnataan katseet torstain Klubi -otteluun.

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä ja Marko Pennasen kuvia täältä.

MP jatkaa otteluitaan helatorstaina, jolloin kotoiseen Urskiin saapuu vieraaksi nuorten maajoukkuepelaajia vilisevä Klubi 04. Ottelu on samalla perinteinen lasten ottelu, jossa on ohjelmaa perheen pienille jo klo 14 alkaen.

Haluaisitko muuttaa Mikkelin seudulle? Lue lisää www.eroakiireesta.fi