Miika Töyräs, Reetu Räsänen, Vincent Bikana, Lucas dos Santos (90+2. varoitus), Filipe Mello, Denis Lima de Assis (90+2. varoitus), Matti Kohonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen, Joona Mäenpää (64. varoitus), Antti-Ville Räisänen

Sammy Ndjock, Iiro Äijö, Juuso Liukkonen, Olli Kilpeläinen, Juuso Tarvainen, Samuli Kaasalainen, Niila Forsell

67. Joonas Nissinen <-> Juuso Liukkonen
85. Joona Mäenpää <-> Iiro Äijö

MP:n paras pelaaja: (palkitaan Dagens Restaurant Cornerin lahjakortilla)
Miika Töyräs

Ottelun nälkäisimmät pelaajat: (palkitaan ABC-liikennemyymälöiden lahjakortilla)
MP: Lucas dos Santos
JäPS: Tuure Nummi

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP jatkoi tänään Kakkosen otteluitaan Urskin nihkeällä nurmella, missä vastaan asettui kauden heikosti aloittanut JäPS Järvenpäästä. Ottelu ei noussut miksikään klassikoksi ja varsinkin kotijoukkueen esitys jätti toivomisen varaa. Lopulta sarjapisteet tasattiin 2-2(1-1) -lukemin.

MP aloitti ottelun suhteellisen pirteästi ja toisella peliminuutilla Denis pääsi puolittaiseen maalipaikkaan, mutta järvenpääläisten puolustus blokkasi brassin yrityksen. Muutama minuutti myöhemmin nähtiin ottelun avausmaali, kun Vincent Bikana löysi pitkällä syötöllään Deniksen, joka karkasi vieraiden puolustuksen ja tällä kertaa viimeisteli varmasti ohi vastaan tulleen Altti Mäkisen, 1-0. Tämän jälkeen vierailla oli omat paikkansa, mutta MP:n maalilla pelannut Miika Töyräs torjui Justus Kauppisen ja Valtteri Karlssonin yritykset. 17. peliminuutilla vieraat tulivat tasoihin, kun kulmapotkun jälkeen pallo pelattiin keskikentältä takaisin maalille, Tuure Nummi karkasi paitsion rajamailta ja viimeisteli tolpan kautta tasoituksen, 1-1. Kotijoukkueen parhaat maalipaikat osuivat Filipe Mellolle ja Joonas Nissiselle. Mellon kaukolaukaus meni niukasti ohi ja Nissisellä oli parikin paikkaa, mutta Mäkinen vieraiden maalilla torjui nämä yritykset. Vieraiden Jesse Sundström laukoi yli ja maalitykki Kron Rexhepin laukauksen Töyräs torjui. Juuri ennen taukoa järvenpääläisten Samuli Laitinen pääsi laukomaan vastapalloon noin 35 metristä, mutta Töyräs nyrkkeili tämän laukauksen kulmapotkuksi. Tauon viettoon mentiin 1-1 –tasalukemissa.

Toiselle puoliajalle MP tuli paremmalla jalalla ja aktiivisemmin. Alussa Lucas pääsi puskemaan, mutta tämä pusku meni reilusti ohi. Vieraiden Hedi Khayatilla oli hyvä laukaisupaikka, mutta kova laukaus meni reilusti yli. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen nähtiin molemmissa päissä maalipaikka, kun ensiksi Denis oli karata, mutta pallo karkasi vastaan tulleelle Mäkiselle. Vieraat hyökkäsivät nopeasti oikeasta laidasta ja Khayat syötti Tuure Nummelle, joka laukoi toistamiseen tarkasti takatolpan juureen ja peli oli 1-2. Tappioasemassa MP esitti päivän parasta peliään. Denis pääsi toistamiseen läpi, mutta tällä kertaa Mäkinen torjui yrityksen ja paluupallon Lucaksen laukauksen selvitti muu puolustus. MP muutti ryhmitystään hyökkäävämmäksi ja pelin painopiste olikin selvästi vieraiden kenttäpäädyssä. Pallo pyöri useamman kerran maaliviivan tuntumassa ja osui kerran myös ylärimaan vapaapotkun jälkitilanteessa. Deniksellä oli myös hyvä puskupaikka Lucaksen keskityksestä, mutta Mäkinen vieraiden maalilla oli mies paikallaan ja torjui tämän puskun. Vieraiden alakerta blokkasi myös vaihdosta tulleen Samuli Kaasalaisen laukauksen, mutta reilu kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa järvenpääläisten alakerta joutui käyttämään vääriä otteita Gaasan pysäyttämiseen ja ottelun todella epävarmasti tuominnut Kari Vantola vihelsi MP:lle rankkarin, jonka Lucas laukoi varmasti verkkoon, 2-2. MP ei tyytynyt tasapeliin, vaan haki riskillä voittomaalia ja muutaman kerran saatiin luotua vaarallinen tilanne Mäkisen maalille, mutta verkkoon asti palloa ei kuitenkaan enää saatu. Loppuhetkillä ottelu oli karata Vantolan näpeistä, mutta onneksi pelaajat malttoivat mielensä. Lopulta reilun viiden minuutin lisäajan jälkeen Vantola vihelsi pelin päättyneeksi ja pisteet jaettiin 2-2 -lukemin. Näin MP jatkaa 8 sarjakierroksen jälkeen todella tasaisin Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla tasapistein tänään VJS:n murjoneen Viikinkien kanssa.

Päävalmentaja Janne Wilkmania tänään tuurannut valmentaja Ozeias Graciano oli tyytyväinen siihen, että joukkue nousi tappioasemasta tasoihin, mutta paljon muuta positiivista kahden tehdyn maalin lisäksi hän ei löytänyt omiensa tämän päiväisestä esityksestä.

- Emme tänään pelanneet niin kuin osaamme ja puhuimme ennen peliä. Toisella puoliajalla olimme vähän aktiivisempia ja prässäsimme ylempää.

- Nyt käydään tämä peli huolella läpi ja onneksi meillä on jo uusi mahdollisuus keskiviikkona Vantaalla.

Vieraiden näkemys ottelusta löytyy täältäPietu´s Photon kuvia ottelusta täältä ja Rahikaisen Mikon kuvia täältä.

MP jatkaa otteluitaan jo keskiviikkona, kun joukkue matkaa sarjanousija VJS:n vieraaksi Vantaalle ja siellä on hyvä mahdollisuus palata taas voittojen tielle.