eroakiireesta.fi -RAPORTTI: MP ja JäPS taas tasapeliin


Otteluraportin tarjoaa: eroakiireesta.fi

MP ja JäPS kävivät kovan taistelun sarjapisteistä.

31.8.2019 JäPS – MP 2 – 2(0-0)

Maalit:
48. Denis Lima de Assis (Joonas Nissinen) 0-1
58. Tuomas Kyytsönen 1-1
63. Juuso Liukkonen (Filipe Mello) 1-2
69. Kron Rexhepi 2-2

MP:n kokoonpano:
Sammy Ndjock, Reetu Räsänen, Vincent Bikana, Filipe Mello, Denis Lima de Assis, Matti Kohonen, Jiri Haikonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen, Juuso Tarvainen, Antti-Ville Räisänen

Vaihtopelaajat:
Tuomo Hiltunen, Iiro Äijö, Juuso Liukkonen, Aatu Manninen, Joonas Kimari, Miikka Oinonen, Benno Hanslian

Vaihdot:
52. Denis <-> Juuso Liukkonen
61. Antti-Ville Räisänen <-> Aatu Manninen
78. Juuso Tarvainen <-> Miikka Oinonen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
Järvenpään Keskuskentällä oli tänään kova taistelu sarjapisteistä, kun MP kohtasi JäPS:n. Aurinkoisessa säässä pelattu ottelu oli vauhdikas ja siinä päädyttiin samoihin 2-2(0-0) -tasalukemiin kuin kevätkierroksella Mikkelissä.

MP aloitti ottelun pirteästi ja ensimmäiseen reiluun viiteen minuuttiin kokovalkoisissa pelanneilla vierailla oli kolme mahdollisuutta siirtyä ottelussa johtoon. Denis laukoi yli ja puski sivuverkkoon sekä Mello laukoi takatolppaa hipoen ohi. Hiljalleen kotijoukkuekin pääsi paremmin peliin mukaan ja varsinkin vasemmalla laidalla pelannut Hedi Khayat väläytti osaamistaan. Khayatin laukaus muutti suuntaan vajaan vartin kohdilla, mutta Sammy Ndjock oli hereillä ja koppasi tämän laukauksen. Kotijoukkueelta Herkko Kousalla oli puolittainen maalipaikka, mutta hänen yritys oli heikko, kuten myös toistamiseen maalintekoa yrittämään päässeellä Hedi Khayatilla. Vieraat pelasivat muutaman näyttävän hyökkäyksen, mutta viimeiset syötöt sekä ratkaisut olivat heikkoja ja Altti Mäkinen kotijoukkueen maalilla selvisi suhteellisen helpolla. Kertaalleen Antti-Ville Räisänen ja Denis pelasivat hienon paikan, mutta jotenkin kotijoukkueen puolustus sai tilanteen pelastettua kulmapotkuksi. Tauon viettoon mentiin maalittomissa lukemissa.

Toisen jakson MP aloitti hyvin ja kolmannella peliminuutilla nähtiin ottelun avausmaali, kun Joonas Nissinen nousi vasemmalta ja keskitti maalille. Denis liukui tämän keskityksen maaliin, mutta samalla maalivahti Mäkinen kolhi Denistä, joka joutui muutama minuutti myöhemmin siirtymään kentän laidalle. Avausosuman jälkeen vierailla oli muutamakin mahdollisuus tuplata johtoa, mutta Matti Kohosen laukaus meni ohi ja Deniksen korvannut Juuso Liukkonen liukastui maalipaikassa. MP sai nauttia johtoasemasta kymmenisen minuuttia. Ensin Sammy Ndjock torjui näyttävästi Khayatin laukauksen kulmapotkuksi, josta syntyi tasoitusosuma. MP puolusti kulmapotkutilanteen heikosti ja hetkeä aikaisemmin vaihdosta tullut Tuomas Kyytsönen pääsi vapaasti puskemaan tasoitusosuman. Peli oli tasatilanteessa viitisen minuuttia, kun MP iski taas vasemmalta laidalta. Joonas Nissinen vei Atte Hoivalan kahville ja keskitti maalille, missä Mello tiputti pallon maalin eteen ja Juuso Liukkosella oli helppo työ viedä MP taas johtoon. MP ei saanut tälläkään kertaa nauttia johtoasemasta kovin kauaa, kun JäPS:n vaarallinen maalitykki Kron Rexhepi laukoi hienolla laukauksella pelin tasoihin. Tasoitusmaalin jälkeen peli hiukan rauhoittui, mutta viimeinen vartti oli molemmilta kovaa yritystä tehdä voittomaali. Kotijoukkueen parhaat paikat tulivat vaaralliseksi tiedetyistä erikoistilanteista, mutta Sammy Ndjock torjui Roope Aution puskun sekä Olli Valton laukauksen varmasti. Lisäajan viimeisillä hetkillä vierailla oli vielä mahdollisuus voitto-osumaan, mutta Juuso Liukkosen laukaus loistavasta paikasta meni reilusti yli. Näin ottelussa päädyttiin pistejakoon ja MP jatkaa tappiottomana A-lohkon kärjessä, kun 18 ottelukierrosta on pelattuna.

Päävalmentaja Janne Wilkman oli ottelun jälkeen harmissaan, kun johtoasema menetettiin kahdesti.

– Kyllähän tässä harmitus on pinnassa, kun kaksi kertaa johdettiin ja kaveri nousi molemmilla kerroilla tasoihin.

– Aloitimme tänään ottelun hyvin ja meillä oli useampi maalipaikka alussa. Sitten kaveri pääsi hetkeksi paremmin peliin mukaan ja olimme hetken puolustusasemissa. Toisella puoliajalla molemmilla oli omat hetkensä ja viimeinen vartti mentiin hurlumhei –meiningillä, kun molemmat haki voittomaalia.

– Vastustaja oli odotetun lainen, fyysinen ja heillä oli vaaralliset erikoistilanteet. Enemmän oli kyllä tänään saatavilla, mutta ei tässä auta muu kuin jatkaa kovaa työntekoa.

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä.

MP:llä on nyt edessä pieni pelitauko, kun seuraavan kerran tärkeistä sarjapisteistä pelataan puolentoista viikon päästä torstaina, kun PEPO saapuu vieraaksi Urskiin.

Haluaisitko muuttaa Mikkelin seudulle? Lue lisää www.eroakiireesta.fi