eroakiireesta.fi -ENNAKKO: MP kohtaa huomenna vieraissa Klubi 04:n


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: su 11.8. klo 18.30 Klubi 04-MP Telia 5G Areena, Helsinki

Huomenna sunnuntaina taas pelataan, kun MP matkaa Helsinkiin, missä Telia 5G Areenan muovilla vastaan asettuu HJK:n farmijoukkue Klubi 04. Kevätkierroksella vastaava ottelu Urskissa yli 2000 katsojan edessä päättyi maalittomaan tasapeliin.

Sarjataulukosta joukkueet ovat sijoilla yksi ja kuusi. Helsinkiläiset ovat pelaamassaan 14 ottelussa keränneet 19 pistettä (4 voittoa, 7 tasapeliä ja 3 tappiota, maaliero 22-20), kun taas kärkipaikalla olevalla MP:llä on pisteitä 30 (8 voittoa ja 6 tasapeliä, maaliero 24-7).

Ennen kauden alkua A-lohkon suurimpiin ennakkosuosikkeihin luettu Klubi 04 aloitti kauden vahvasti, mutta meno on hiukan hyytynyt kauden edetessä. Klubin kokoonpano on vaihdellut paljon, mutta varsinkin kotiotteluihin he ovat saaneet kasaan vahvan joukkueen, mikä on näkynyt myös tuloksissa (3 voittoa, 3 tasapeliä ja tappio, maaliero 17-11). Vaikka joukkueesta on useampikin pelaaja lähtenyt lainalle Ykköseen tai Veikkausliigaan, niin joukkue vilisee nuorten maajoukkuepelaajia ja huomenna MP:llä on edessä iso haaste. Viime kierroksella Klubi 04 hävisi yllättäen Nurmijärvellä 3-1(2-1), joten joukkue haluaa varmasti kotikentällä hyvän esityksen harmittavan tappion jälkeen. Helsinkiläisten maalipörssin kärjessä on kuusi maalia tehnyt lupaava keskikenttäpelaaja Julius Tauriainen sekä viidesti viimeistellyt hyökkääjä Olli Tynkkynen, jonka ruuti on ollut märkää alkukauden jälkeen.

MP:n viime viikon saldo oli vierasvoitto FC Kiffenistä ja maaliton kotitasapeli JIPPO:n kanssa. Vieraissa MP on ollut lohkon ylivoimaisesti paras joukkue (5 voittoa ja tasapeli, maaliero 13-3), joten joukkue lähtee luottavaisena huomenna pääkaupungin kirkkaisiin valoihin. MP on pelannut tähän mennessä neljätoista ottelua ilman tappiota ja tätä putkea on tarkoitus jatkaa myös huomisen jälkeenkin. Maalinteossa MP on onnistunut 24 kertaa ja kaikkiaan yhdeksän pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. A-lohkon maalipörssin jaetulla toisella sijalla oleva Lucas on viimeistellyt kuudesti, Denis viidesti, Joonas Nissinen neljästi, kahden maalin miehiä ovat Vincent Bikana, Janne Kuhmonen sekä Filipe Mello. Lisäksi löytyy kolme maalin miestä.

MP matkaa Helsinkiin hyvin pitkälti samalla joukkueella kuin aikaisemmissakin otteluissa. Hiljalleen harjoituksiin palaava Joona Mäenpää jatkaa edelleen sivussa ja viikolla saimme ikävä uutisia, kun Tomi Janhunen loukkasi harjoituksissa jalkansa ja Tomi joutuu olemaan sivussa koko loppukauden. Tsemppiä Tomille kuntoutukseen!

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa kamppailua tärkeistä sarjapisteistä.

– Edellinen ottelu Klubi 04 vastaan oli Mikkelissä tosi tasainen. Klubin nuori ja taitava ryhmä tulee asettamaan meille kovan haasteen nytkin.

– Vastassa on täysin erilainen joukkue kuin kahdessa edellisessä pelissä ja sitä silmällä pitäen olemme valmistautuneet tämän viikon.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 5895 Klubi 04-MP 2,90 – 3,60 – 2,00.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
25. Juuso Tarvainen
29. Benno Hanslian
30. Tuomo Hiltunen (mv)
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen