eroakiireesta.fi -ENNAKKO: MP ja Klubi 04 kohtaavat kärkikamppailussa Urskissa


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: torstai 30.5. klo 15.00 MP-Klubi 04, Helsinki Urskissa
otteluisäntä: LähiTapiola Savo-Karjala
ottelupallot: Tilipalvelu Toivonen Ky

Pelissä mukana:  EAL-Palvelut OyFressi MikkeliGo OnKiinteistöpysäkkiMcDonald´sMeklaritaloMikkelin LasiasennusMikkelin VesilaitosPorstua sekä Savon Talohoito.

MP:llä on huomenna helatorstaina edessä iso haaste, kun nuorten maajoukkue pelaajia vilisevä HJK:n farmijoukkue Klubi 04 saapuu vieraaksi Urskiin. Ottelu on samalla perinteinen lasten ottelu, jossa on perheen pienimmille järjestetty kaikenlaista ohjelmaa jo tunti ennen pelin alkua eli klo 14 alkaen. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2017 ja silloin MP vei pisteet 4-1.

Urskissa pelataan todellinen kärkikamppailu, sillä sarjataulukossa joukkueet ovat tasapistein sijoilla yksi ja kaksi. Helsinkiläiset ovat pelaneet jo viisi ottelua ja pisteitä heillä on kasassa kymmenen (3 voittoa, tasapeli ja tappio, maaliero 13-7). MP:llä on saman verran pisteitä (3 voittoa ja tasapeli, maaliero 8-1), mutta yksi peli vähemmän pelattuna.

Klubi 04 sijoittui viime kaudella Ykkösessä kymmenenneksi ja he putosivat täksi kaudeksi takaisin Kakkoseen. Emoseura on kuitenkin ilmoittanut, että heidän tavoitteenaan on nousta takaisin Ykköseen, sillä pelaaminen Ykkösessä kehittää pelaajia paremmin kuin Kakkosen kamppailut. Viime viikolla HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuon potkut vaikuttavat myös Klubi 04:een, jonka valmentajakaksikko Mikko Mannila ja Mika Väyrynen on nyt ainakin väliaikaisesti nimetty uuden päävalmentaja Toni Koskelan valmennusryhmään. Helsinkiläiset aloittivat kauden kolmella kotiottelulla. Ensimmäisessä tuli 3-5 -yllätystappio sarjanousija VJS:lle, mutta sitten kaatui Viikingit sekä PEPO. Ensimmäisessä vierasottelussa JIPPO:a vastaan kumpikaan ei onnistunut maalinteossa ja pisteet jaettiin 0-0 -lukemin. Maanantaina NJS kaatui Pallokentällä 2-0. Klubi 04:n on ollut lohkon tulivoimaisin joukkue 13 maalillaan, mutta omissakin on soinut jo seitsemän kertaa. Klubin ja koko A-lohkon paras maalintekijä on viiden maalin Olli Tynkkynen, joka viime kaudella iski peräti 40 maalia, kun Lahden Reipas nousi Kakkoseen. Otto Ollikainen ja Julius Tauriainen ovat tehneet kaksi maalia mieheen.

MP:n kolmen ottelun voittoputki (NJS, Viikingit, Kiffen) päättyi viime lauantaina Joensuussa, missä pisteet tasattiin 0-0 -lukemin JIPPO:a vastaan. Nyt MP lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle kotoisella Urskin nurmella. Helppoa se ei varmasti tule olemaan, sillä vastassa on nuori, innokas ja pelaava joukkue. MP on tehnyt tähän mennessä kahdeksan maalia ja maalinteossa on onnistunut kuusi pelaajaa. Kahdesti vastustajan maaliverkkoja ovat pöllyttäneet Lucas ja Denis.

MP lähtee tähän viidennen kierroksen otteluunsa täydellä 18 pelaajan ryhmällä. Joukkueen riveistä puuttuu kapteeni Jiri Haikonen, joka loukkasi jalkansa edellisessä ottelussa. Lisäksi juniori-ikäiset pelaajat ovat pelaamassa omia Ykkösen sarjapelejään Espoossa ja Vaasassa.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa vauhdikasta kamppailua Joensuun tasapelin jälkeen.

– Edellisen ottelun tasapeli oli kaikille iso pettymys, mikä osoittaa tämän joukkueen voitonnälän. Tällaisen ottelun jalkeen on hyvä, että seuraavaa ottelua ei tarvitse odottaa koko viikkoa.

– Nyt tulee täysin eri tavalla jalkapalloa lähestyvä joukkue kuin edellisessä ottelussa ja uskon, että on tulossa todella hyvätasoinen ottelu ja kova taisteilu kolmesta pisteestä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 8713 MP-Klubi 04 1,75 – 4,00 – 3,30  ja Vakio Grand Prix 2:ssa kohde 5.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
14. Joonas Kimari
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
23. Joona Mäenpää
24. Miika Töyräs (mv)
25. Juuso Tarvainen
29. Samuli Kaasalainen
30. Tuomo Hiltunen (mv)
34. Antti-Ville Räisänen