eroakiireesta.fi -ENNAKKO: MP hakee paluuta voittojen tielle huomenna Urskissa Susia vastaan


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: tiistai 4.6. klo 18.30 MP-Sudet, Kouvola Urskissa
otteluisäntä: Kiinteistökehitys Naistinki Oy
ottelupallot: Icopal Katto Oy

Kahden maalittoman tasapelin jälkeen MP hakee paluuta maalien makuun ja voittojen tielle huomenna Urskissa, missä vastaan asettuu Sudet Kouvolasta. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kaudella 2017, jolloin molemmat voittivat vieraissa.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät eripäistä, sijoilta yksi ja kaksitoista. Viiden pelatun ottelun jälkeen kouvolalaisilla on kasassa yksi piste (tasapeli ja 4 tappiota, maaliero 2-10), kun taas MP:llä on pisteitä yksitoista (3 voittoa ja 2 tasapeliä, maaliero 8-1).

Viime kaudella Kaakon Kolmosessa ylivoimaiseen voittoon (19 voittoa ja 3 tasapeliä, maaliero 82-17) kulkeneille kouvolalaisille kauden alku on ollut todella haastava, sillä tähän mennessä KuPS:n valmennustiimistä tulleen uuden päävalmentajan Mike Keeney johdolla joukkueelta on vielä avausvoitto haussa. Tähän mennessä ainoa piste on tullut maalittomasta tasapelistä MiPK:n vieraana Hänskistä. Sudet on kotoaan hävinnyt PEPO:lle, Viikingeille sekä JIPPO:lle ja vieraissa Kiffenille. Vaikka alkukausi on ollut haasteellinen sarjanousijalle, niin heitä ei missään nimessä saa aliarvioida. Joukkueen maalin suulla pelaa toistasataa liigaottelua pelannut kokenut Ville Iiskola ja hyökkäyksessä operoi Niko Nakari, joka on viime vuosina ollut aina maalintekijätilaston kärkipaikoilla Kakkosessa ja Kolmosessa. Sudet tekee yhteistyötä Ykkösessä pelaavan KTP:n kanssa, joten Kotkan suunnalta joukkueen mukana on useampi nuori KTP:n sopimuspelaaja.

Tuloksellisesti hyvin kolmella voitolla sarjan aloittanut MP on kahdessa edellisessä ottelussa jäänyt ilman maalia, mutta samalla puolustus on pitänyt ja tuloksena on ollut kaksi maalitonta tasapeliä JIPPO:a ja Klubi 04:sta vastaan. Huomenna lähdetään kärsivällisesti hakemaan maalia ja sitä kautta paluuta voittojen tielle. Takin napit täytyy pysyä tiukasti kiinni ja fokus täysin omassa tekemisessä. MP on tehnyt tähän mennessä kahdeksan maalia ja maalinteossa on onnistunut kuusi pelaajaa. Kahdesti vastustajan maaliverkkoja ovat pöllyttäneet Lucas ja Denis. Toivottavasti huomenna saadaan uusia nimiä maalintekijätilastoon.

MP:n kokoonpano on sama kuin edellisessä Klubi 04 -pelissä eli kapteeni Jiri Haikonen jatkaa edelleen sivussa jalkavaivan takia.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa omiltaa aktiivista hyökkäyspelaamista ja maaleja.

– Puolustuspelaaminen on ollut meillä vahvaa, mutta hyökkäyspelaamiseen on saatava parin maalittoman ottelun jälkeen tehoja lisää.

– Edellisestä ottelusta ei ole kuin muutama päivä, joten tämä aika on pitänyt käyttää tehokkaasti tähän otteluun valmistautumiseen. Ottelutahti on kesäkuussa tiivis, mutta tätä varten olemme valmistautuneet koko pitkän talvikauden ajan.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 7715 MP-Sudet 1,09 – 7,40 – 15,00.

Vieraiden ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Jos et pääse paikalle Urskiin, niin ottelu tulee selostettuna Länsi-Savon verkkosivuilla.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
14. Joonas Kimari
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
23. Joona Mäenpää
24. Miika Töyräs (mv)
25. Juuso Tarvainen
29. Samuli Kaasalainen
30. Tuomo Hiltunen (mv)
34. Antti-Ville Räisänen