eroakiireesta.fi -ENNAKKO: MP hakee huomenna Kouvolasta kauden kymmenettä voittoa


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: la 17.8. klo 17.00 Sudet-MP Keskuskenttä, Kouvola

MP:llä on huomenna edessä kauden kahdeksas vierasottelu, kun joukkue matkaa Kouvolaan, missä Keskuskentän nurmella vastaan asettuu Sudet. Kevätkierroksella pisteet jaettiin Urskissa 1-1(1-0), kun MP ei pystynyt hyödyntämään luomiaan maalipaikkojaan ja Susien vaarallinen Niko Nakari iski lopussa.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät ääripäistä sijoilta yksi ja kaksitoista. Kouvolalaisilla on 15 pelatun ottelun jälkeen 6 pistettä (voitto, 3 tasapeliä ja 11 tappiota, maaliero 12-40), kun taas kärjessä olevalla MP:llä on 33 pistettä (9 voittoa ja 6 tasapeliä, maaliero 28-7).

Kauden alusta asti sarjan hännillä viihtyneet kouvolalaiset voittivat heinäkuun alussa putoamisviivan alapuolella olevan VJS:n kotonaan 4-1, mutta avausvoitosta ei kuitenkaan tullut mitään piristysruisketta ja sen jälkeen Sudet on hävinnyt neljä peräkkäistä ottelua murheellisella maalierolla 3-15. Sudet on tehnyt kauden aikana kaksitoista maalia, joista viisi on viimeistellyt myös MP:n verkkoon tasoitusosuman iskenyt 35-vuotias maalitykki Niko Nakari. Edellisen kohtaamisen jälkeen kouvolalaiset ovat vahvistaneet joukkuettaan ja sinne on liittynyt mm. MP:ssä viime kauden lopun pelannut irlantilainen keskikenttäpelaaja Shane McFaul, Pallo-Kissoista ja Hakasta tuttu amerikkalaishyökkääjä Gerald Ben sekä irlantilainen keskuspuolustaja Enda O’Neill. Sudet ei kuitenkaan ole niin huono joukkue, mitä sarjataulukko näyttää ja MP saa olla huomenna tarkkana ja takit tiukasti kiinni keskittyen omaan tekemiseen, jotta tärkeät sarjapisteet lähtevät mukana Mikkeliin.

MP:llä on alla maukas 0-4 -vierasvoitto HJK:n farmijoukkue Klubi 04:sta ja vieraissa MP on ollut lohkon ylivoimaisesti paras joukkue (6 voittoa ja tasapeli, maaliero 17-3), joten joukkue lähtee luottavaisena huomenna Kouvolaan. MP on pelannut tähän mennessä viisitoista ottelua ilman tappiota ja tätä putkea on tarkoitus jatkaa myös huomisen jälkeenkin. Maalinteossa MP on onnistunut 28 kertaa ja kaikkiaan kymmenen pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. A-lohkon maalipörssin toisella sijalla oleva Lucas on viimeistellyt seitsemästi, Denis viidesti, Joonas Nissinen neljästi, kahden maalin miehiä ovat Vincent Bikana, Janne Kuhmonen, Juuso Liukkonen, Filipe Mello sekä Antti-Ville Räisänen. Lisäksi löytyy kaksi maalin miestä.

MP:n kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia verrattuna viime viikonlopun Helsingin vierailuun. Filipe Mello sai voitokkaassa Klubi -ottelussa kauden neljännen varoituksen ja hän huilaa huomenna pelikiellon takia. Loppukaudeksi kasvattajaseuransa riveihin palannut Miikka Oinonen on mukana kokoonpanossa.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa taistelua sarjapisteistä.

– Sudet on vahvistunut edellisestä kohtaamisestamme. Meidän on pystyttävä pitämään viimeaikainen vireemme, jotta saadaan täysi pistepotti Kouvolasta.

– Miikka Oinonen tulee uutena miehenä mukaan tähän otteluun. Joona Mäenpää on hiljalleen kuntoutumassa ja palaa ensi viikolla harjoituksiin, mutta Tomi Janhunen on loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 5119 Sudet-MP 11,00 – 6,25 – 1,15.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on katsottavissa selostettuna Länsi-Savon verkkosivuilla.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
15. Miikka Oinonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
25. Juuso Tarvainen
29. Benno Hanslian
30. Tuomo Hiltunen (mv)
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen
44. Niila Forsell