eroakiireesta.fi -ENNAKKO: Kuntopuntarin kärkijoukkueet kohtaavat Järvenpäässä


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: la 31.8. klo 15.00 JäPS-MP Keskuskenttä, Järvenpää

Huomenna MP matkustaa Järvenpäähän, missä Keskuskentän nurmella vastaan asettuu kuntopuntarissa MP:n kanssa jaetulla ykkössijalla oleva JäPS. Kevätkierroksella Urskissa pisteet jaettiin 2-2(1-1) -lukemin.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta yksi ja kolme. Järvenpääläisillä on 17 pelatun ottelun jälkeen 27 pistettä (7 voittoa, 6 tasapeliä ja 4 tappiota, maaliero 31-21), kun Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevalla MP:llä on 39 pistettä (11 voittoa ja 6 tasapeliä, maaliero 32-7).

JäPS aloitti kauden kehnosti, kun järvenpääläiset hävisivät kuudesta ensimmäisestä ottelusta neljä. Alkuvaikeuksien jälkeen heidän kurssi on muuttunut täysin, sillä nyt joukkue on pelannut tappioitta jo 11 ottelua putkeen. Järvenpääläiset ovat tähän mennessä olleet lohkon paras kotijoukkue (6 voittoa, tasapeli ja tappio, maaliero 21-6), joten huomenna on MP:llä edessä todella iso haaste.

Koko A-lohkon ja JäPS:n paras maalintekijä on ollut kymmenen maalia tehnyt isokokoinen hyökkääjä Kron Rexhepi. Järvenpääläisten maalipörssin kärkisijoilta löytyvät myös viime kaudella 13 maalia tehnyt Tuure Nummi sekä jo joukkueen riveistä Jenkkeihin opiskelemaan lähtenyt Justus Kauppinen, jotka ovat osuneet neljästi. Kaikkiaan kymmenen JäPS:n pelaajaa on tähän mennessä onnistunut maalinteossa.

MP voitti edellisellä kierroksella 90-vuotisjuhlaottelussa Reippaan Urskissa 3-0 ja alla on nyt kolme peräkkäistä voittoa päästämättä maaliakaan. Tästä iso kiitos kuuluu loisto-otteita MP:n maalilla esittäneelle Sammy Ndjockille sekä hyvin toimineelle puolustuspelaamiselle. MP on ollut tähän mennessä A-lohkon ylivoimaisesti paras vierasjoukkue (7 voittoa ja tasapeli, maaliero 18-3) ja alla on peräti kuusi peräkkäistä vierasvoittoa. Sarjajohdossa oleva MP on pelannut tähän mennessä seitsemäntoista ottelua ilman tappiota ja tätä putkea on tarkoitus jatkaa myös huomisen jälkeenkin. Maalinteossa MP on onnistunut 32 kertaa ja kaikkiaan yksitoista pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. Lucas on viimeistellyt seitsemästi, Denis kuudesti, Joonas Nissinen neljästi ja kolmen maalin miehiä ovat Janne Kuhmonen sekä Juuso Liukkonen. Lisäksi löytyy kolme kahden maalin sekä maalin miestä.

Edelliseen voitokkaaseen Reipas -otteluun verrattuna kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Edellisen pelin sivussa ollut Miikka Oinonen tulee mukaan joukkueeseen ja Lucas jatkaa edelleen pelikiellossa.

Päävalmentaja Janne Wilkman uskoo, että huomenna on tulossa tiukka taistelu tärkeistä sarjapisteistä.

– Tämän kauden kovin vierasottelu on nyt ehdottomasti tulossa huomenna. JäPS on noussut huonon alun jälkeen kärkikamppailuun mukaan ja sillä on tänäkin vuonna laadukas joukkue kasassa. Nöyrästi lähdetään taas tekemään töitä kolmen pisteen eteen.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 6104 JäPS-MP 2,80 – 3,80 – 2,00.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Aatu Manninen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
14. Joonas Kimari
15. Miikka Oinonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
25. Juuso Tarvainen
29. Benno Hanslian
30. Tuomo Hiltunen (mv)
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen