eroakiireesta.fi -ENNAKKO: JäPS saapuu huomenna vieraaksi Urskiin


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: sunnuntai 16.6. klo 18.30 MP-JäPS, Järvenpää Urskissa
otteluisäntä: Savon Talohoito Oy
ottelupallot: Savilahden Auto Oy

Huomenna sunnuntaina MP pelaa Kakkosen A-lohkon kahdeksannen kierroksen ottelun, kun JäPS Järvenpäästä saapuu vieraaksi Urskiin. Viime kaudella MP vei pisteet järvenpääläisiä vastaan 4-1, kun Urskissa pelattiin tasan ja Järvenpäässä MP voitti.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta yksi ja yksitoista. Seitsemän pelin jälkeen JäPS:llä on kasassa 5 pistettä (voitto, 2 tasapeliä ja 4 tappiota, maaliero 7-13), kun taas MP:llä on 15 pistettä (4 voittoa ja 3 tasapeliä, maaliero 12-3).

Tämän kauden lohkon kärkisijoille povatut järvenpääläiset ovat aloittaneet kauden nihkeästi. Vaikka tulokset ovat olleet heikkoja, niin JäPS:llä on todella laadukas joukkue ja heiltä löytyy leveyttä myös penkiltä. Toivotaan, että vielä huomenna järvenpääläisten peli ei ole parhaassa terässä. Viime kaudella JäPS:n pelit olivat todella maalirikkaita, sillä järvenpääläiset tekivät kaikista Kakkosen joukkueista eniten maaleja, mutta vastapainoksi myös omassa päässäkin kolisi aikalailla. Todella tasaisessa Kakkosen A-lohkossa JäPS ylsi kakkossijalle asti, vain kaksi pistettä sarjan voittaneen MYPA:n perässä. Tämä kausi on alkanut sunnuntain vierailta vaisusti, sillä JäPS on seitsemän kierroksen jälkeen sarjassa vasta viimeistä edellisenä viidellä pisteellä. Nämä pisteet ovat tulleet kotivoitosta VJS:ää vastaan sekä tasapeleistä NJS:ää ja JIPPO:a vastaan. Osku Partosen valmentaman joukkueen yksi alkukauden onnistujista on ollut isokokoinen hyökkääjä Kron Rexhepi, joka on tehnyt joukkueen seitsemästä maalista neljä. Joukkueesta löytyy Rexhepin lisäksi useita Kakkosen tasolle loistavia pelimiehiä, kuten viime kaudella 13 maalia tehnyt Tuure Nummi, liigakokemustakin omaava laitapuolustaja Atte Hoivala sekä laitakiiturit Justus Kauppinen ja Hedi Khayat.

MP palasi edellisessä ottelussa voittokantaan, kun kolmen tasapelin jälkeen Reipas kaatui Lahdessa 1-3(0-1). Esitys Lahdessa oli suhteellisen hyvä, mutta edelleen oli ongelmia maalipaikkojen hyödyntämisen suhteen. Maalipaikkoja pystytään luomaan hyvin, mutta viimeistelyssä on edelleen toivomisen varaa. MP on tehnyt tähän mennessä kaksitoista maalia ja maalinteossa on onnistunut kaikkiaan seitsemän pelaajaa. Lucas on viimeistelly viidesti, Denis kahdesti ja muut viisi ovat maalin miehiä. Huomenna pitää asenne ja yritys olla taas tapissa, sillä vieraat eivät ole niin huono joukkue kuin sarjataulukko näyttää.

MP:n lähtee huomiseen otteluun aikalailla samalla kokoonpanolla kuin edelliseen voitokkaaseen Reipas -otteluun. Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa edelleen sivussa, mutta Reetu Räsänen on taas pelikunnossa. Päävalmentaja Janne Wilkman on kaksi seuraava ottelua poissa penkin päästä, kun hän on UEFA PRO -valmentajakoulutuksen ulkomaanjaksolla Italiassa ja valmennusvastuussa on Ozeias Graciano.

Valmentaja Ozeias Graciano odottaa tiukkaa kamppailua sarjapisteistä huomenna Urskissa.

– Ottelut JäPS:iä vastaan ovat perinteisesti olleet vauhdikkaita sekä kovaa taistelua. Uskon, että sama tahti jatkuu myös huomenna!

– Meidän pitää olla alusta asti hereillä ja pysyä pelisuunnitelmassamme. Peli tulee varmasti olemaan tiukka, mutta luotan täysin joukkueeseen ja uskon, että pysymme voittojen tiellä, jos ja kun pelaamme omalla tasollamme.

Järvenpääläisten ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 1299 MP-JäPS 1,45 – 4,50 – 4,75  ja Vakio 1:ssä kohde 6.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
12. Matti Kohonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
22. Olli Kilpeläinen
23. Joona Mäenpää
24. Miika Töyräs (mv)
25. Juuso Tarvainen
29. Samuli Kaasalainen
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen
44. Niila Forsell