eroakiireesta.fi -ENNAKKO: Huomenna vieraissa vastassa FC Viikingit


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: la 11.5. klo 17.00 FC Viikingit-MP Vuosaaren nurmi, Helsinki

Huomenna lauantaina on MP:llä edessä kauden ensimmäinen Kakkosen vierasottelu, kun joukkue matkaa Helsinkiin, missä Vuosaaren nurmella vastaan asettuu FC Viikingit. Viime kaudella helsinkiläisjoukkue oli MP:lle suotuisa vastustaja, sillä MP voitti molemmat kohtaamiset.

FC Viikinkien sarja-avaus oli murheellinen, sillä johtoasema vaihtui 6-1(2-1) -murskatappioon Klubi 04:sta vastaan Telia 5G Areenalla. Kaudella 2017 FC Viikingit voitti Kakkosen B-lohkon, mutta viime kaudella hyvän alun jälkeen vuosaarelaisryhmä oli A-lohkossa kahdeksas, kun syksyn pelit menivät heikosti. Viikingit on pysynyt runkomiesten osalta hyvin kasassa ja joukkueeseen on tullut uusia mielenkiintoisia pelimiehiä, kuten maalivahti Sam Jammeh, hyökkääjä Max Ehrnrooth, venäläistoppari Sergei Evtushenko sekä Veikkausliigakokemustakin omaava ghanalainen keskikenttäpelaaja Quincy Osei. MP:llä on huomenna vastassa varmasti ärsytetty joukkue, joka haluaa pestä kasvonsa rökäletappion jälkeen, joten MP:n tulee onnistua omassa pelisuunnitelmassa hyvin, jotta sarjapisteitä saadaan mukana Mikkeliin. Oman mausteensa peliin tuo varmasti pelialusta, kun tekonurmen jälkeen päästään taas luonnonnurmelle pelaamaan.

MP aloitti sarjapelit hallitulla 2-0(2-0) -voitolla NJS:stä. Avausvoiton jälkeen on hyvä lähteä Helsinkiin, kun pistetili on auki ja pelikin kulki sarja-avauksessa Urpolassa ajoittain mukavasti, ainoastaan viimeistely jätti hiukan toivomisen varaa.

MP matkustaa Helsinkiin 17 pelaajan ryhmällä. Joona Mäenpää tekee paluun kokoonpanoon, mutta hiljalleen joukkueharjoituksiin palaava Juuso Tarvainen on vielä sivussa. Joonas Kimari ja Olli Kilpeläinen pelaavat farmijoukkue SavU:n riveissä.

Päävalmentaja Janne Wilkman on luottavainen ottelun aattona.

– Edellisen pelin onnistuminen on antanut mukavasti energiaa koko joukkueelle tähän viikkoon. Katseet käännettiin nopeasti tulevan pelin valmisteluihin ja olemme saaneet taas hyvän kokonaisen treeniviikon alle.

– Joona Mäenpää palaa kokoonpanoon KTP -pelin loukkaantumisen jälkeen ensi kertaa ja myös Juuso Tarvainen on päässyt ottamaan tuntumaa joukkuetreeneihin. Nurmikentälle pääseminen jo tässä vaiheessa vuotta on kaikille erittäin mieluinen asia.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 8191 FC Viikingit-MP 3,00 – 3,70 – 1,95

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
23. Joona Mäenpää
29. Samuli Kaasalainen
30. Tuomo Hiltunen (mv)
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen

Haluaisitko muuttaa Mikkelin seudulle? Lue lisää www.eroakiireesta.fi