ENNAKKO: Sunnuntaina Urskissa vastassa JäPS


Ennakko: sunnuntai 5.8. klo 18.30 MP-JäPS, Järvenpää Urskissa
otteluisäntä: Kiinteistökehitys Naistinki Oy
ottelupallot: Jälkipeli Karaoke & Sports Bar

Huomenna sunnuntaina MP:llä on taas vuorossa Kakkosen A-lohkon kotiottelu, jossa vastaan asettuu JäPS Järvenpäästä. Kevätkierroksella MP haki pisteet Järvenpäästä 0-3(0-1) -lukemin.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät jaetulta kolmennelta sijalta. Pisteitä molemmilla on 13 sarjakierroksen jälkeen 22 ja tilastot näyttää samalta (6 voittoa, 4 tasapeliä ja 4 tappiota). Järvenpääläisillä (39-28) on hiukan parempi maaliero kuin MP:llä (22-17).

Kahden tasapelin jälkeen järvenpääläiset pistivät viime kierroksella tuulemaan, kun MYPA joutui poistumaan Järvenpään Keskuskentän nurmelta 7-1(2-0) -tappio niskassaan, joten huomenna MP:llä on tiedossa todella tiukka iltapuhde ja taistelu tärkeistä sarjapisteistä. JäPS on koko A-lohkon eniten maaleja tehnyt joukkue, joten MP:n puolustus saa sunnuntaina olla hereillä vikkelien järvenpääläisten kanssa. Osku Partosen valmentamasta järvenpääläisryhmästä löytyy sekä nuoruutta että kokemusta. Joukkueen kirkkain tähti on hyökkääjä Tuure Nummi, joka komeilee Kakkosen A-lohkon maalintekijätilaston toisella sijalla 11 maalillaan. JäPS:n maalintekijätilaston kärjessä löytyvät myös Olli Valto (5), Herkko Kuosa (4) sekä Roope Autio (4).

MP:n lähes kaksi kuukautta kestänyt tappioton putki katkesi edellisellä kierroksella tylysti, kun sarjakärki PEPO takoi juhlaottelussaan tylyt 4-0(3-0) -lukemat Kimpisen tulostaululle. MP:lle sattui ottelussa todella musta kymmenminuuttinen, jossa PEPO iski armotta kolmesti MP:n alakerran virheistä. Peli on käyty joukkueen kesken läpi ja on varmaa, että sunnuntaina Urskissa nähdään ihan erilainen MP kuin edellisessä ottelussa Lappeenrannassa. MP lähtee sunnuntaina hakemaan ehjää 90 -minuuttista ja tietenkin paluuta voittokantaan. MP:n parhaat maalintekijät tähän mennessä ovat Lucas dos Santos (7) ja Miikka Oinonen (5).

MP lähtee JäPS:n kaatoon aika pitkälti samalla kokoonpanolla kuin edelliseen PEPO -peliin. Ozeias Graciano on juniorivalmennustehtävissä ja kokoonpanoon tulevat pelikieltonsa kärsinyt Mikko Hiltunen sekä Eero Karjalainen. Pelikieltoja ei ole ja loukkaantumistilanne alkaa olla hyvä, sillä Joonas Kimarikin on jo palannut harjoituksiin. Taistelu pelipaikoista on kova ja penkiltäkin löytyy innokkaita pelimiehiä.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa omiltaan tason nostoa Lappeenrannan esityksen jälkeen.

– Edellisen ottelun sukellus PEPO:a vastaan on unohdettu ja se herätti kaikki, millä tasolla meidän pitää pystyä pelaamaan, jotta voidaan tässä sarjassa pärjätä.

– JäPS on ollut viime aikoina kovassa vireessä, mutta meillä on nyt tärkeää keskittyä omaan tekemiseemme ja ennen kaikkea tason nostoon.

Järvenpääläisten ennakkotunnelmia ottelun alla löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 3822 MP-JäPS 1,75 – 3,80 – 3,50.

Kokoonpanossa:
3. Eero Karjalainen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Mikko Hiltunen
8. Elliot Simmons
9. Michael Nzekwe
10. Miikka Oinonen
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
15. Markus Brusila
16. Onuray Köse
17. Lucas dos Santos Oliveira
18. Janne Kuhmonen
22. Jonne Uronen (mv)
23. Olli Kilpeläinen
24. Veikka Stålhand (mv)
77. Shane McFaul